Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
2006
Tom
57
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
A comparison of selected media and incubation temperatures for isolation of microscopic fungi from dried medicinal plants
(
Janda K.
,
Ulfig K.
)
artykuł:
Zawartosc fluoru w napojach bezalkoholowych produkowanych w Polsce
(
Jedra M.
,
Urbanek-Karlowska B.
,
Gawarska H.
,
Sawilska-Rautenstrauch D.
), s. 203-210
artykuł:
Wystepowanie pozostalosci niektorych pestycydow w miecie pieprzowej Mentha piperita L. w latach 2003-2005
(
Sadlo S.
,
Szpyrka E.
,
Rogozinska K.
,
Rupar J.
), s. 211-216
artykuł:
Selen w grzybach
(
Falandysz J.
,
Lipka K.
), s. 217-233
artykuł:
Zawartosc metali ciezkich oraz azotanow [V] i azotanow [III] w owocach bzu czarnego i aronii czarnoowocowej w zaleznosci od miejsca pozyskania i okresu wegetacyjnego
(
Ognik K.
,
Rusinek E.
,
Sembratowicz I.
,
Truchlinski J.
), s. 235-241
artykuł:
Zawartosc akryloamidu w chipsach ziemniaczanych w Polsce
(
Mojska H.
,
Gielecinska I.
,
Szponar L.
,
Chajewska K.
), s. 243-249
artykuł:
Wplyw procesu ozonowania na eliminacje arsenu z naturalnej wody mineralnej przeznaczonej do butelkowania
(
Drobnik M.
,
Latour T.
), s. 251-258
artykuł:
Badania migracji globalnej z zastosowaniem alternatywnych plynow modelowych zywnosci zawierajacej tluszcz
(
Cwiek-Ludwicka K.
,
Stelmach A.
,
Jurkiewicz M.
,
Mazanska M.
,
Poltorak H.
), s. 259-265
artykuł:
Czystosc mikrobiologiczna powietrza sal operacyjnych - wybrane aspekty
(
Krogulski A.
), s. 277-282
artykuł:
Wplyw terapii dietetyczno-ruchowej na sklad ciala u srednio otylych kobiet i mezczyzn
(
Szygula Z.
,
Pilch W.
,
Borkowski Z. L.
,
Bryla A.
), s. 283-294
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.