Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Innowacyjny system do efektywnego sterowania sprzedaza
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 14-15
artykuł:
Roztwor o silnym dzialaniu utleniajacym. Skuteczne, ekonomiczne i szybkie mycie
, s. 16-19
artykuł:
Instrukcja mycia urzadzen w postaci nagrania video. Zmiany konstrukcyjne poprawiajace skutecznosc mycia maszyn pakujacych
, s. 20-22
artykuł:
Sluzy sanitarne. Pomoc w zachowaniu higieny osobistej personelu
, s. 23
artykuł:
Dokladna ocena najwazniejszych czynnikow wplywajacych na jakosc miesa. Techniki pomiarowe zwiazane z przetworstwem miesa
, s. 24
artykuł:
Automatyzacja w przemysle spozywczym. Wprowadzenie automatyzacji to dla niektorych przedsiebiorstw miecz obosieczny
, s. 30
artykuł:
Detekcja i klasyfikacja bakterii
, s. 32-33
artykuł:
Metody identyfikacji substancji alergennych w produktach spozywczych. Zakres zastosowania roznych metod
, s. 34-36
artykuł:
Czy bedziemy jesc produkty ze sklonowanych zwierzat
, s. 38
artykuł:
Oslonki naturalne traktowane fosforanem trojsodowym. Zmniejszenie stabilnosci i rozciagliwosci miara zmian mechanicznych i biochemicznych
, s. 39-40
artykuł:
Gdzie i jakie wyroby miesne kupuja mieszkancy regionu lodzkiego?
, s. 41
artykuł:
Azotyny - azotany
, s. 42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.