Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1993
Tom
47
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Wykorzystanie owsa w kuchni polskiej
(
Gasiorowski H.
,
Orszulak W.
), s. 8-9
artykuł:
Niektore problemy zywienia w szpitalach
(
Szponar L.
,
Turlejska H.
), s. 9-11
artykuł:
Zmieniamy sposob odzywiania - na pierwsze danie zupa bezcholesterolowa
(
Orzechowska A.
,
Jezewska M.
,
Blasinska I.
), s. 19-20
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.