Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1999
Tom
47
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Probiotyki
(
Libudzisz Z.
), s. 2-3
artykuł:
'Zlote korony' dla piekarzy
, s. 5
artykuł:
Festyn i Mistrzostwa Polski Piekarzy w Pilce Noznej
(
Krupczynski A.
), s. 7
artykuł:
Z udzialem Premierow. III Miedzynarodowe targi Chleba w Jaworze
(
A.L.
), s. 8
artykuł:
Szkolka piekarska. Klasyfikacja pieczywa. Pieczywo specjalne
(
Jarosz K.
), s. 10-11
artykuł:
Silosy na make w piekarni
(
Gubala W.
), s. 14-15
artykuł:
Aktualny stan techniczny piecow piekarskich przystosowanych do opalania gazem ziemnym
(
Pachole Z.
), s. 16-17
artykuł:
Mozliwosci oszczedzania paliw i energii
, s. 18-20
artykuł:
Urzadzenia czyszczace w piekarni
(
Gubala W.
), s. 21
artykuł:
Tworzymy jedna cukiernicza rodzine
(
Mart M.
), s. 24-31
artykuł:
Slodko, kwasno
(
Mart M.
), s. 39
artykuł:
'Profesional' byl pierwszy
(
Helinska H.
), s. 42-43
artykuł:
Najlepsi polscy i zagraniczni wykladowcy
, s. 44-45
artykuł:
10 lat SCKiL RP. Dzialalnosc regionalna
(
Uszpalewicz U.
), s. 46-47
artykuł:
Decyduje rzetelna kalkulacja i analiza
(
Lazarowicz A.
), s. 48-49
artykuł:
Klasyfikacja polproduktow i wyrobow cukierniczych
(
Gasparska R.
), s. 54-56
artykuł:
Szkolka cukiernicza. Styl angielski. Lekcja 3. Pokrywanie tortu masa cukrowa
(
Kania-Lentes P.
), s. 60-61
artykuł:
Specjalnosc firmowa
(
Sargenti G.
,
Kania-Lentes P.
), s. 62-63
artykuł:
Ciasteczka do dekoracji lodow [cz.II]
, s. 64-65
artykuł:
Dom Lodow ANNY BARTON
(
Perzynski M.
), s. 66
artykuł:
Targi TAROPAK'99
(
Gasparska R.
), s. 68-69
artykuł:
Ubezpieczenie chorobowe - cz.II
(
Paprocki J.
), s. 75-77
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.