Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2000
Tom
07
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Texturing capacity of various starches in whey proteins polysaccharides based milk desserts
(
Korolczuk J.
,
El Garawany G.
,
Membre J. M.
,
Maingonnat J. F.
)
artykuł:
Starch from immature cereal kernels as an improver of bread
(
Gambus H.
,
Gumul D.
,
Tuszynski T.
,
Walczycka M.
)
artykuł:
Ionic starch derivatives obtained in microwave assisted reactions - structure and functionality
(
Lewandowicz G.
,
Blaszczak W.
,
Voelkel E.
)
artykuł:
Amylose and glucose solutions. A comparative study
(
Napierala D. M.
)
artykuł:
Structural properties of starch in food systems
(
Fornal J.
)
artykuł:
Wheat - a challenging substrate for starch production
(
Bergthaller W.
,
Kersting H. J.
)
artykuł:
Resistant starch of pea origin
(
Soral-Smietana M.
,
Wronkowska M.
)
artykuł:
Effects of amylopectin unit chains on the starch pasting characteristics
(
Inouchi N.
,
Sugimoto Y.
,
Fuwa H.
)
artykuł:
Effect of processing on cassava starch quality. 1. Drying
(
Piyachomkwan K.
,
Jarerat A.
,
Dulsamphan C.
,
Oates C. G.
,
Sriroth K.
)
artykuł:
Thermal transition characteristics and gel properties of heat-moisture treated corn and potato starches
(
Chung H. J.
,
Chang E. H.
,
Lim S. T.
)
artykuł:
Pea starch as a source of physically modified preparation with potential health-promoting activity
(
Wronkowska M.
,
Soral-Smietana M.
)
artykuł:
FTIR spectroscopy of modified cassava starches presenting expansion property
(
Demiate I. M.
,
Dupuy N.
,
Huvenne J. P.
,
Cereda M. P.
,
Wosiacki G.
)
artykuł:
Modern methods of separation the components of wheat
(
Witt W.
,
Goldau H. P.
)
artykuł:
Graft copolymers of unsaturated monomers with starch
(
Kislenko V. N.
,
Kuriatnikov E. I.
)
artykuł:
Small angle X-ray scattering [SAXS] investigations on potato starch in suspensions
(
Pikus S.
,
Jamroz J.
,
Kobylas E.
)
artykuł:
Analytical characterization of chemically modified starches by FT-Raman spectroscopy
(
Phillips D. L.
,
Xing J.
,
Kong Chong C.
,
Corke H.
)
artykuł:
Investigation of starch gels by means of the relaxation method
(
Rezler R.
,
Baranowska H. M.
,
Surma S.
,
Poliszko S.
)
artykuł:
The role of starch granules in the Balady bread structure formation
(
Blaszczak W.
,
Fornal J.
,
Ramy A.
,
Borkowski K.
)
artykuł:
Susceptibility of starch from various biological sources on degradation due to extrusion process
(
Ziobro R.
,
Nowotna A.
,
Gambus H.
,
Golachowski A.
,
Surowka K.
,
Praznik W.
)
artykuł:
Starch-based microparticles: a preliminary study of the structure and properties
(
Van S. J. J. G.
,
Dziechciarek Y.
,
Philipse A. P.
)
artykuł:
Molecular structure and physico-chemical properties of pseudo cereal starches
(
Praznik W.
,
Huber A.
)
artykuł:
Chemical composition of the selected varieties and strains of oat
(
Gibinski M.
)
artykuł:
Starches from wheat of various technological value
(
Nowotna A.
,
Gambus H.
,
Ziobro R.
,
Berski W.
,
Lewandowicz G.
,
Sabat R.
,
Cygankiewicz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.