Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
1994
Tom
03
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wyznaczanie teksturalnych punktow krytycznych w procesie technologicznym wyrobow wytwarzanych przez automaty formujace
(
Neryng A.
,
Wierzbicka A.
,
Poltorak A.
), s. 7-8
artykuł:
Badania zmian w miesie elektrostymulowanym i projekt urzadzenia do elektrostymulacji bydlecych elementow kulinarnych
(
Szorc J.
,
Korpal W.
,
Weiner W.
), s. 9-12
artykuł:
Wplyw parametrow pradu elektrycznego na przydatnosc stali kwasoodpornej do konstrukcji elektrod w wybranych procesach technologicznych
(
Zywica R.
,
Budny J.
,
Cierach M.
), s. 13-15
artykuł:
Optymalizacja procesow enzymatycznej hydrolizy skrobi przy uzyciu immobilizowanej alfa-amylazy i glukoamylazy
(
Rogalski J.
,
Jamroz J.
), s. 16-19
artykuł:
Sterowanie cieciem patroszacym w odglawiarko-patroszarkach na przykladzie sledzi
(
Dowgiallo A.
,
Dutkiewicz D.
), s. 20-23
artykuł:
Mlyny perelkowe- wybrane zagadnienia konstrukcyjne
(
Heim A.
), s. 24-26
artykuł:
Opracowanie wstepnych zalozen do budowy modelu pracy automatow formujacych zywnosc typu convenience food
(
Neryng A.
,
Poltorak A.
,
Wierzbicka A.
), s. 27-28
artykuł:
Nowe rozwiazania w budowie linii technologicznej do produkcji serow typu wloskiego wyrabianych technika pasta filata Cz.1 Techniczne aspekty prototypowej linii do produkcji serow typu wloskiego wyrabianych technika...
(
Obrusiewicz T.
,
Ryszkowski J.
,
Gacukowicz J.
,
Wronski W.
,
Barszczewski S.
), s. 29-33
artykuł:
Przeplywomierz komorowy do cieczy o duzych lepkosciach
(
Wagrowski Z.
,
Lehmann S.
,
Mroczkowski A.
), s. 34-36
artykuł:
Efektywnosc energetyczna wirowek odtluszczajacych
(
Komsta H.
,
Popko H.
), s. 37-40
artykuł:
Nierownomiernosc ogrzewania kuchenek mikrofalowych stosowanych w gospodarstwach domowych
(
Rejak A.
,
Moscicki L.
), s. 41-45
artykuł:
Eksperymentalna weryfikacja parametrow pracy homogenizatorow w wybranych spoldzielniach mleczarskich
(
Popko R.
,
Popko H.
), s. 46-48
artykuł:
Badania migracji metali z maszyn i aparatow do produktow spozywczych
(
Popko R.
,
Popko H.
), s. 49-52
artykuł:
Udoskonalona linia technologiczna konserw miesnych
(
Szorc J.
,
Korpal W.
,
Weiner W.
), s. 53-56
artykuł:
Bezodpadowe wykorzystanie wybranych surowcow owocowych i warzywnych w malych i srednich zakladach przetworczych
(
Raczko W.
,
Obrusiewicz T.
,
Szwocer J.
), s. 57-61
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.