Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Protozoologica
Rocznik
2009
Tom
48
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Four new Fuscheriid soil ciliates [Ciliophora: Haptorida] from four biogeographic regions
(
Gabilondo R.
,
Foissner W.
), s. 1-24
artykuł:
Free-living amoebae in carbonate precipitating microhabitats of karst caves and a new vahlkampfiid amoeba, Allovahlkampfia spelaea gen. nov., sp. nov.
(
Walochnik J.
,
Mulec J.
), s. 25-33
artykuł:
Variability of spores of Ceratomyxa appendiculata Thelohan, 1892 [Myxozoa, Bivalvulida]
(
Maillo-Bellon P. A.
), s. 35-39
artykuł:
Isolation of the amoeba Thecamoeba quadrilineata harbouring intranuclear spore forming endoparasites considered as fungus-like organisms
(
Michel R.
,
Hauroder B.
,
Zoller L.
), s. 41-49
artykuł:
The effects of linoleic acid on the fermentation parameters, population density, and fatty-acid profile of two rumen ciliate cultures, Entodinium caudatum and Diploplastron affine
(
Cieslak A.
,
Varadyova Z.
,
Kisidayova S.
,
Szumacher-Strabel M.
), s. 51-61
artykuł:
Occurrence of new polyenoic very long chain acyl residues in lipids from Acanthamoeba castellanii
(
Palusinska-Szysz M.
,
Turska-Szewczuk A.
,
Karas M.
,
Russa R.
,
Drozanski W. J.
), s. 63-72
artykuł:
In vitro antileishmanial activity of hydroalcoholic extract, fractions, and compounds isolated from leaves of Piper ovatum Vahl against Leishmania amazonensis
(
Rodrigues-Silva D.
,
Nakamura C. V.
,
Dias Filho B. P.
,
Ueda-Nakamura T.
,
Cortez D. A. G.
), s. 73-81
artykuł:
Two new species of Myxobolus Butschli, 1882 [Myxozoa: Myxosporea: Bivalvulida] from food fishes of West Bengal, India - a light and scanning electron microscopy study
(
Basu S.
,
Modak B. K.
,
Haldar D. P.
), s. 83-89
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.