Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2005
Tom
19
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Moisture sorption equilibrium and thermodynamic properties of palm kernel
(
Ajibola O. O.
,
Aviara N. A.
,
Abodunrin V. K.
), s. 273-283
artykuł:
Studies on platinum [IV] ions sorption in loess and loamy soils
(
Bojanowska M.
), s. 285-291
artykuł:
Preservation of mushroom in storage after vacuum cooling treatment
(
Fei T.
,
Min Z.
,
Sun J.
), s. 292-297
artykuł:
Genetic analysis of morphological and physical stem characteristics determining lodging resistance in two- and six-rowed barley [Hordeum vulgare L.] lines
(
Jezowski S.
,
Surma M.
,
Adamski T.
,
Krajewski P.
,
Glowacka K.
), s. 299-303
artykuł:
Effects of moisture content and number of loadings on force relaxation behaviour of chickpea kernels
(
Khazaei J.
,
Mann D. D.
), s. 305-313
artykuł:
Transport of manure-borne Cryptosporidium parvum oocysts throught saturated and unsaturated soil columns
(
Kuczynska E.
,
Pachepsky Y.
,
Rouhi S. A.
,
Shelton D. R.
), s. 315-322
artykuł:
Empirical equation to describe the effect of pH on organic matter release from mucks
(
Matyka-Sarzynska D.
,
Sokolowska Z.
), s. 323-328
artykuł:
Spatial variability of air-humidity inside naturally ventilated tropical greenhouse
(
Salokhe V. M.
,
Soni P.
,
Tantau H. J.
), s. 329-336
artykuł:
Influence of different organic materials on physical properties of desert and cultivated soils
(
Sokolov G.
,
Michael I.
,
Bambalov N.
), s. 337-343
artykuł:
Effect of organic carbon content on the compactibility and penetration resistance of two soils formed from loess
(
Tarkiewicz S.
,
Nosalewicz A.
), s. 345-350
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.