Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Jakosc zboz w zmieniajacym sie swiecie
(
Ambroziak Z.
), s. 2-4
artykuł:
Rola drozdzy w technologii piekarstwa oraz wplyw innych surowcow na efekt ich dzialania
(
Haber T.
,
Lewczuk J.
), s. 5-6
artykuł:
Pieczywo z maki zmielonej we wlasnym zakresie-male mlyny gospodarcze produkcji dunskiej
, s. 7
artykuł:
Dzielarka do bulek z napedem recznym typ 40001
, s. 8
artykuł:
Dylematy spoldzielczego piekarstwa
(
Ambroziak Z.
), s. 10-11
artykuł:
Nacinanie rozrosnietych kesow ciasta wienczy dzielo piekarza
(
Piesiewicz H.
), s. 14-16
artykuł:
Wysokie ceny - niski skup.Perspektywy skupu zboz i podazy maki w roku 1994/1995
(
Monko R.
), s. 17
artykuł:
Wszystko do produkcji pieczywa cukierniczego.Cz.II
, s. 18-19
artykuł:
Po nauke do Welfenbuttel
(
Kania P.
), s. 29-30
artykuł:
A.J.Motyl-Produkcja,zaopatrzenie i fachowe doradztwo
(
Kania P.
), s. 32-33
artykuł:
Kolokwium z karmelu
(
Klimek J.
), s. 35
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.