Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Probiotyczne paleczki mlekowe - zastosowanie w serowarstwie
(
Cichosz G.
), s. 4-8
artykuł:
Mikroflora mleka spozywczego pasteryzowanego. [Cz.I]
(
Ziarno M.
,
Molska I.
,
Gronczynska M.
,
Sobota A.
), s. 10-12
artykuł:
Specjalista w produkcji sera zarzadza przedsiebiorstwem w Systemie CSB
(
Szablewski J.
,
Miller M.
), s. 16-17
artykuł:
Konfiguracja systemow membranowych
(
Zander L.
,
Zander Z.
), s. 18-20
artykuł:
Czynniki ksztaltujace atrakcyjnosc produktow mleczarskich na rynku. [Cz.II] Rola opakowan na przykladzie mleka spozywczego
(
Gaworski M.
,
Szymanska E.
), s. 24-27
artykuł:
Wlasciwe ksztaltowanie cech smaku i konsystencji. Stare Jablonki, 06-08 wrzesien 2006
(
Zgorzynski P.
), s. 28-29
artykuł:
Jak konsumenci oceniaja oferte wyrobow mleczarskich? [Cz.I]
(
Goralczyk M.
), s. 30-32
artykuł:
Swiadomosc marki jako element jej kapitalu
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 34-35
artykuł:
Problemy gospodarki energia i srodowiskiem w mleczarstwie
(
ac
), s. 36-37
artykuł:
Dotacje w praktyce. Nowa perspektywa
(
Wasilewski W.
), s. 38-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.