Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
1996
Tom
34
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Nieuniknione zmiany organizacyjno-technologiczne i ekonomiczne w chowie trzody
(
Okularczyk S.
), s. 5-8
artykuł:
Nadzieje i obawy po zmianie normy branzowej
(
Brodziak S.
), s. 9
artykuł:
Uwarunkowania i zasady odchowu prosiat [czesc IV]. Dokarmianie
(
Grudniewska B.
), s. 10-13
artykuł:
Aktualny stan wdrazania klasyfikacji tusz wieprzowych EUROP oraz potencjalne zagrozenia pogorszenia jakosci miesa spowodowane wzrostem miesnosci tucznikow
(
Borzuta K.
), s. 15-18
artykuł:
Niewygodne prawdy o produkcji swin w systemie outdoor
(
Korytowska D.
), s. 20-21
artykuł:
Wplyw czynnikow genetycznych, zywieniowych i srodowiskowych na wykorzystanie paszy u swin
(
Plonka S.
), s. 23-24
artykuł:
W polowie drogi miedzy liberalizmem a kolektywizmem
(
Drzewiecka A.
), s. 26-28
artykuł:
Zyto w zywieniu macior
(
Czarnecki R.
,
Palusinski J.
,
Jacyno E.
,
Karmelita M.
), s. 30-32
artykuł:
Koniunktura i spekulacja wywieraja nacisk na ceny
(
Michalska A.
), s. 35-36
artykuł:
Rola chromu w zywieniu swin
(
Grela E.
,
Rabos A.
,
Winiarska A.
), s. 38
artykuł:
Wplyw rodzaju premiksu na wskazniki odchowu prosiat w zaleznosci od skladu surowcowego mieszanek pelnoporcjowych
(
Osek M.
,
Klocek B.
), s. 40-41
artykuł:
Przy jakiej wadze sprzedawac tuczniki stosujac rozne rodzaje pasz czyli koszty krancowe ostatnich kilogramow przyrostu
(
Szarek S.
), s. 43-44
artykuł:
Nowy program zywienia tucznikow c.d.
(
Namyslak S.
), s. 46-47
artykuł:
Uprawa krzaczastej dyni pastewnej - Pampkin H4
(
Walczak B.
), s. 49
artykuł:
Wplyw klimatu w chlewniach na wyniki produkcyjne swin
, s. 51-53
artykuł:
Synchronizacja rui u loszek i loch
(
Pejsak Z.
), s. 60-62
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.