Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Microbiology
Rocznik
2006
Tom
55
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Characterization of coagulase-negative staphylococci isolated from cases of ostitis and osteomyelitis
(
Wilk I.
,
Ekiel A.
,
Klucinski P.
,
Krzyszton-Russjan J.
,
Martirosian G.
)
artykuł:
Bioactive compounds from Streptomyces nasri and its mutants with special reference to proteopolysaccharides
(
Gohar Y.
,
Beshay U.
,
Daba A.
,
Hafez E.
)
artykuł:
L-forms of Staphylococcus epidermidis indeced by penicillin
(
Wroblewska J.
,
Janicka G.
,
Gospodarek E.
,
Szymankiewicz M.
)
artykuł:
Characterization of selected groups of microorganisms occurring in soil rhizosphere and phyllosphere of oats
(
Rekosz-Burlaga H.
,
Garbolinska M.
)
artykuł:
A simple, direct plating method, alternative to dilution plating, for estimation of the abundance of Penicillium verrucosum on incubated cereal grain
(
Czaban J.
,
Wroblewska B.
)
artykuł:
Urea and ureolytic activity in lakes of different trophic status
(
Siuda W.
,
Chrost R. J.
)
artykuł:
Iron supply of enterococci by 2-oxoacids and hydroxyacids
(
Lisiecki P.
,
Mikucki J.
)
artykuł:
Hydrophobicity and biofilm formation of lipophilic skin corynebacteria
(
Kwaszewska A. K.
,
Brewczynska A.
,
Szewczyk E. M.
)
artykuł:
Prof. dr med. Janusz Jeljaszewicz [1930-2001] at the 5th anniversary of his death
(
Parnowska W.
)
artykuł:
Bactericidal activity of normal bovine serum [NBS] directed against some Enterobacteriaceae with sialic acid-containing lipopolysaccharides [LPS] as a component of cell wall
(
Bugla-Ploskonska G.
,
Doroszkiewicz W.
)
artykuł:
The growth, ferrous iron oxidation and ultrastructure of Acidithiobacillus ferrooxidans in the presence of dibutyl phthalate
(
Matlakowska R.
,
Skudlarska E.
,
Sklodowska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.