Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2007
Tom
61
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Alergonomika - propozycja nowej galezi nauki
(
Wroblewska B.
), s. 2-5
artykuł:
Zastosowanie osiagniec biologii molekularnej w mikrobiologii zywnosci
(
Palka R.
), s. 6-8
artykuł:
Projektowanie higienizacji w zakladach przemyslu spozywczego
(
Godlewska K.
), s. 10-13
artykuł:
Higiena produkcji bezalkoholowych napojow orzezwiajacych. Mycie i dezynfekcja linii technologicznych
(
Gasik A.
,
Mitek M.
), s. 14-17
artykuł:
Metody usuwania biofilmow bakteryjnych z powierzchni stalych
(
Myszka K.
,
Czaczyk K.
), s. 18-21
artykuł:
Swieze ryby z wlasnej hodowli i system informatyczny podstawa sukcesu w skali europejskiej
(
Szablewski J.
,
Schalk H.
), s. 22-23
artykuł:
Wplyw opakowan na bezpieczenstwo zywnosci
(
Bohdan M.
), s. 24-27
artykuł:
Nowe narzedzia wspomagania programow bezpieczenstwa zywnosci
(
Dzwolak W.
), s. 28-30
artykuł:
Koszty jakosci w przedsiebiorstwie przemyslu spozywczego
(
Balon U.
), s. 32
artykuł:
Co nowego we wspolnotowym prawie zywnosciowym?
(
Bobel L.
,
Wojciechowska M.
), s. 36-37
artykuł:
Najcenniejsze polskie marki
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 38-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.