Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2008
Tom
58
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Fattening and slaughter parameters in the first period of fattening of pigs fed restrictive or semi ad libitum diets
(
Wiecek J.
,
Skomial J.
,
Rekiel A.
,
Florowski T.
,
Dasiewicz K.
,
Kosinska M.
)
artykuł:
Comparison of glycemic responses to frozen and non-frozen wheat rolls in human volunteers - a short report
(
Borczak B.
,
Pisulewski P. M.
,
Sikora M.
,
Krawontka J.
)
artykuł:
Investigation of edible oils oxidation stability using photooxidation and SPME-GC method for determination of volatile compounds - preliminary investigation
(
Gromadzka J.
,
Wardencki W.
,
Lores M.
,
LLompart M.
,
Fernandez-Alvarez M.
,
Lipinska K.
)
artykuł:
Evaluation of anti-gout activity of some plant food extracts
(
Mohamed D. A.
,
Al-Okbi S. Y.
)
artykuł:
Biologically active peptides derived from proteins - a review
(
Iwaniak A.
,
Minkiewicz P.
)
artykuł:
Colloidal stability of milk with various contents of fat subjected to high-pressure homogenization
(
Kielczewska K.
,
Kruk A.
,
Czerniewicz M.
,
Kopec M.
)
artykuł:
Allergenicity of lupine proteins - a review
(
Loza A.
,
Lampart-Szczapa E.
)
artykuł:
Immunoreactivity reduction of wheat flour proteins modified by the treatment with subtilisin
(
Leszczynska J.
,
Bryszewska M.
,
Lacka A.
,
Wolska K.
,
Zegota H.
)
artykuł:
Quality of wheat breakfast cereals available on the Polish market
(
Rzedzicki Z.
,
Sykut-Domanska E.
,
Popielewicz J.
)
artykuł:
Effect of acylation and enzymatic modification on pea proteins allergenicity
(
Szymkiewicz A.
,
Jedrychowski L.
)
artykuł:
Application of rapid Caco-2 cell culture system in the studies on the bacterial adhesion and transepithelial transport
(
Olejnik A.
,
Marecik R.
,
Skrzypczak M.
,
Czaczyk K.
,
Grajek W.
)
artykuł:
Composition of gluten proteins and quality parameters of winter triticale hybrids
(
Makarska E.
,
Ciolek A.
,
Kociuba W.
)
artykuł:
Effect of various oat forms on the quality of confectionery
(
Sobczyk M.
)
artykuł:
Fatty acid composition with emphasis on conjugated linoleic acid [CLA] and cholesterol content of Pakistani dairy products
(
Talpur F. N.
,
Bhanger M. I.
,
Memon N. N.
)
artykuł:
Chymotryptic hydrolysis of lentil meal proteins and characteristics of the resulting hydrolysates
(
Karamac M.
,
Rybarczyk A.
)
artykuł:
Bioavailability of calcium and phosphorus from diets containing white cheeses supplemented with prebiotics in rats
(
Modzelewska-Kapitula M.
,
Klobukowski J.
,
Kornacki K.
,
Wisniewska-Pantak D.
)
artykuł:
Production of oat hydrolysates with a low degree of starch saccharification
(
Gibinski M.
)
artykuł:
Potato genetically modified by 14-3-3 protein repression in growing rat diets. Part II: Health status of experimental animals
(
Kosieradzka I.
,
Sawosz E.
,
Szopa J.
,
Bielecki W.
)
artykuł:
Changes in chemical composition of meat from roe deer [Capreolus capreolus L.] bucks during cold storage under vacuum and modified atmosphere
(
Daszkiewicz T.
,
Janiszewski P.
,
Kondratowicz J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.