Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Wieś Jutra
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Wywiad z prof. dr hab. Marianem Podstawka Dziekanem Wydzialu Ekonomiczno-Rolniczego
(
Klepacki B.
), s. 3-4
artykuł:
Wydzial Nauk o Zywieniu Czlowieka i Konsumpcji SGGW
(
Gutkowska K.
), s. 5-6
artykuł:
Wydzial Zarzadzania Uniwersytetu Warminsko-Mazurskiego jako miejsce rozwoju naukowego i ksztalcenia kadr dla Polski Polnocno-Wschodniej
(
Klepacki B.
), s. 7-8
artykuł:
Wydzial Ekonomiki i Organizacji Gospodarki Zywnosciowej Akademii Rolniczej w Szczecinie
, s. 9-10
artykuł:
Studia w Polsce i w Holandii - podobienstwa i roznice
(
Klepacka D.
), s. 11-12
artykuł:
Wywiad z Waldemarem Pawlakiem Prezesem Warszawskiej Gieldy Towarowej
(
Skrobacki A.
), s. 13-14
artykuł:
Oplacalnosc produkcji zboz - analiza porownawcza
(
Klepacki B.
,
Golebiewska B.
), s. 15-17
artykuł:
Produkcja i rynek materialu siewnego w Polsce
(
Oleksiak T.
), s. 18-19
artykuł:
Czynniki decydujace o regionalnym zroznicowaniu intensywnosci produkcji zboz w Polsce
(
Jaskiewicz B.
), s. 20-21
artykuł:
Ocena plodozmianow z roznym udzialem zboz w strukturze zasiewow
(
Harasim A.
), s. 26-28
artykuł:
Agrotechniczne mozliwosci ksztaltowania jakosci ziarna zboz
(
Podolska G.
), s. 29-31
artykuł:
Aktualne tendencje w nawozeniu zboz
(
Jadczyszyn T.
,
Grabinski J.
), s. 32-34
artykuł:
Tendencje minimalizacji i racjonalizacji zuzycia srodkow ochrony roslin w produkcji zboz
(
Lipa J. J.
), s. 35-39
artykuł:
Krajowa Spolka Cukrowa S.A. - stan obecny
(
Artyszak A.
), s. 40-41
artykuł:
Wsparcie strukturalnego rozwoju Polski jako czlonka Unii Europejskiej
(
Klepacki B.
), s. 42-43
artykuł:
Nowe podejscie do rozwoju obszarow wiejskich [cz. II] - przyklady polskie
(
Blad M.
,
Klepacka D.
), s. 44-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.