Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Zapraszamy do Warszawy na pokazy,konkursy,forum dyskusyjne
, s. 4
artykuł:
Ochrona znaku towarowego
(
Budner A.
), s. 5
artykuł:
Marketing malego przedsiebiorstwa [cz II] Plan marketingowy
(
Kosc I.
), s. 6-7
artykuł:
Zastosowanie w cukiernictwie barwnikow naturalnych i identycznych z naturalnymi Cz III.Dobor barwnikow do barwienia produktow cukierniczych
(
Czapski J.
), s. 8-10
artykuł:
Zastosowanie emulgatorow w japonskim przemysle piekarskim
(
Murgrabia J.
), s. 10-11
artykuł:
Oferta kompletnych mlynow o wydajnosci do 600 kg/h
, s. 12-13
artykuł:
Ciemne nie znaczy razowe.Technologia produkcji prawdziwego chleba razowego
(
Kownacki J.
), s. 22-23
artykuł:
Najlepsze paczki sa w cukierni Antolak
(
Kania P.
), s. 26-27
artykuł:
Lody jogurtowe jako produkty probiotyczne
(
Cais D.
), s. 38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.