Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2009
Tom
36
Numer
5-6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5-6
artykuł:
The National Food and Nutrition Institute - the role in improvement of nutrition, particularly in the field of salt intake. Participation in the first meeting of the WHO Regional Office for Europe Collaborating Centres on Nutrition, Krakow, Poland, 23-24 June 2010
(
Jarosz M.
,
Stos K.
)
artykuł:
Safety of probiotics contained in food in relation to human health
(
Wozniak K. A.
,
Kochan P.
)
artykuł:
The role of early specific feeding in the acquisition and extinction of food-rewarded instrumental response in rats
(
Stasiak M.
,
Domagalska D.
)
artykuł:
Ocena wybranych parametrów wartości odżywczej oraz znakowania produktów dla niemowląt i małych dzieci
(
Stos K.
,
Bogusz-Kalis W.
,
Ziolkowska I.
,
Glowala A.
), s. 687-693
artykuł:
Witaminy a stabilność struktury DNA
(
Nowicka G.
,
Wlodarczyk M.
), s. 714-722
artykuł:
Analiza żywienia zbiorowego w Polsce w szkołach podstawowych i gimnazjach ze szczególnym uwzględnieniem ilości stołówek szkolnych, liczby uczniów korzystających z posiłków szkolnych oraz struktury finansowania tych posiłków
(
Wolnicka K.
,
Jarosz M.
,
Jaczewska-Schuetz J.
), s. 723-735
artykuł:
Catering - sposób na żywienie pacjentów w szpitalach?
(
Wronka L.
,
Ehmke vel Emczynska E.
,
Sinska B.
,
Wojcik Z.
), s. 736-746
artykuł:
Wybrane substancje dodatkowe w żywności - cel stosowania i potencjalne działania niepożądane
(
Michota-Katulska E.
,
Kucharska A.
,
Sinska B.
,
Kunachowicz H.
), s. 747-753
artykuł:
Biodostępność i metabolizm flawonoidów
(
Bobrowski M.
,
Bijak M.
), s. 754-761
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.