Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1992
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Chleb symbol zycia
, s. 3
artykuł:
Pieczywo pakowane - moda czy koniecznosc?
(
Sadkiewicz K.
,
Sadkiewicz J.
), s. 4-5
artykuł:
IX Swiatowy Kongres Ziarna i Chleba
(
Ambroziak J.
), s. 8-9
artykuł:
Rzemieslnicze problemy
(
Lenartowicz M.
), s. 10
artykuł:
Mozliwosci wykorzystania pszenzyta w technologii piekarskiej
(
Haber T.
), s. 14-15
artykuł:
Produkty sojowe i ich zastosowanie w piekarnictwie
(
Grudniewski M.
), s. 16-17
artykuł:
Substancje dodatkowe w produkcji piekarskiej,ich funkcje i wykorzystanie
, s. 18-19
artykuł:
Pieczywo zrodlem bialka w zywieniu
(
Kunachowicz H.
), s. 20-22
artykuł:
Bit mieszanka sypka do sporzadzenia ciasta biszkoptowo-tluszczowego tzw.metoda "all-in"[wszystko lacznie]
, s. 23-27
artykuł:
Ten nasz powszedni chleb
(
Szostak-Wegierek D.
), s. 32-33
artykuł:
Komputer w piekarni.Ksiegowosc komputerowa Czesc 3
(
Harasimowicz J.
), s. 35-37
artykuł:
Polagra '92
(
Zmijewski J.
), s. 39-40
artykuł:
Norweski chleb z Tarnowa
, s. 43
artykuł:
Potrawy z chleba
(
Klima Z.
), s. 49-50
artykuł:
Jak przeciwdzialac mikrobiologicznemu zepsuciu pieczywa
(
Haberowa H.
), s. 1113
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.