Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1998
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Konkurs Wedlin - jesien 1997
, s. 2
artykuł:
Bezpieczenstwo mikrobiologiczne produkcji zywnosci
, s. 4
artykuł:
VIII Dni Przemyslu Miesnego
, s. 4
artykuł:
Ustawa o ochronie zwierzat
, s. 6
artykuł:
Uwierzyc w skutecznosc dzialania
(
Wcislinska B.
), s. 8
artykuł:
Ekologia przede wszystkim
, s. 10-11
artykuł:
Produkcja zywnosci typu convenience w zakladach miesnych
, s. 18-21
artykuł:
Ekstrakty przypraw w plynie do przetworow miesnych
, s. 22
artykuł:
Hamburgery - zastosowanie izolowanego bialka sojowego
(
Hoogenkamp H. W.
), s. 28-32
artykuł:
Bezpieczenstwo mikrobiologiczne nowych grup produktow miesnych
(
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 34-36
artykuł:
Krystalizacja fosforanow w produktach miesnych
, s. 40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.