Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2005
Tom
04
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Changes in physico-chemical properties of horsemeat during frozen storage
(
Stanislawczyk R.
,
Znamirowska A.
)
artykuł:
Effect of maturing process on changes in physico-chemical properties of colt meat
(
Znamirowska A.
,
Stanislawczyk R.
)
artykuł:
Antioxidant activities of cinnamic and benzoic acid derivatives
(
Szwajgier D.
,
Pielecki J.
,
Targonski Z.
)
artykuł:
Comparison of some chemical components in apples 'Szampion' variety produced in the Lublin province
(
Kiczorowska B.
,
Kiczorowski P.
)
artykuł:
Some selected properties of protein preparations made by enzymatic treatment of animal blood red cell fraction
(
Konieczny P.
,
Uchman W.
,
Krysztofiak K.
,
Przyborski J.
)
artykuł:
The effect of fat substitution with a potato fiber preparation on microstructure of batters and processed meat products
(
Krzywdzinska-Bartkowiak M.
,
Dolata W.
,
Piotrowska E.
)
artykuł:
Application of voltammetry to determine vitamin C in apple juices
(
Wawrzyniak J.
,
Ryniecki A.
,
Zembrzuski W.
)
artykuł:
Effects of some hydrocolloids on the quality of health beneficial soy ice
(
Dluzewska E.
,
Grodzka K.
,
Maszewska M.
)
artykuł:
Wykorzystanie metody frakcjonowania do pozyskania glutenu i czystej skrobi z maki pszenzytniej
(
Czuchajowska Z.
,
Paszczynska B.
,
Nowotna A.
,
Gambus H.
), s. 17-24
artykuł:
Ocena jakosci przecierow z truskawek odmiany 'Elsanta'
(
Skupien K.
,
Wojcik-Stopczynska B.
), s. 25-35
artykuł:
Wplyw pH na zdolnosc wiazania magnezu przez drozdze paszowe Candida utilis ATTTC 9950 podczas hodowli wglebnej
(
Blazejak S.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
,
Gniewosz M.
,
Chojnacka M.
), s. 47-57
artykuł:
Wplyw wybranych czynnikow na stabilnosc beta-karotenu w napojach bezalkoholowych
(
Dluzewska E.
,
Bednarek P.
), s. 59-69
artykuł:
Charakterystyka preparatow polifenoli otrzymanych z okrywy nasiennej fasoli czerwonej, brazowej i bialej i ich wlasciwosci przeciwutleniajace
(
Druzynska B.
,
Klepacka M.
), s. 119-128
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.