Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
11-12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11-12
artykuł:
Kontrole wypadaja dobrze. Rozmowa z dr n. wet. Ewa Lech, pelniaca obowiazki Glownego Lekarza Weterynarii
(
Soltysiak W.
), s. 10
artykuł:
XXVI Dni Przemyslu Miesnego. Bezkonkurencyjna VIOLA
(
WS
), s. 12
artykuł:
Pozostaje twarde dzialanie. Polskie Mieso
(
Skarzynska B.
), s. 14-15
artykuł:
Food Service poszerza rynki zbytu
(
WS
), s. 16-17
artykuł:
Agrobiznesmen Roku 2006. Zobowiazani laureaci
(
WS
), s. 18
artykuł:
Gielda otwiera mozliwosci
(
WS
), s. 20
artykuł:
Polityczne banialuki. Rozmowa z Przemyslawem Chabowskim, bylym prezesem ZM MORLINY i Zwiazku PEiIM
(
Soltysiak W.
), s. 22
artykuł:
Z notatnika przedsiebiorcy
(
Konarczak J.
), s. 23
artykuł:
W pelni demokratyczny twor
(
Skarzynska B.
), s. 24
artykuł:
Magazyn PIK - nowoczesna wydawka
, s. 30-31
artykuł:
VIOLA na europejskich rynkach
(
WS
), s. 34-35
artykuł:
Nie moze istniec slowo 'porazka'
(
Skarzynska B.
), s. 36-37
artykuł:
Wolowina - sprawa polsko-francuska
(
Skarzynska B.
), s. 38
artykuł:
Stawiamy na specjalizacje. Rozmowa z Piotrem Nozynskim, wlascicielem Zakladow Miesnych PIOTREX w Wegrzynowie
(
Soltysiak W.
), s. 39
artykuł:
Jestesmy otwarci na wspolprace. Rozmowa z Danuta Wajs, dyrektorem regionalnym ds. surowca Przedsiebiorstwa Utylizacji Odpadow Zwierzecych PROFET Sp.z o.o. w Osetnicy
(
Soltysiak W.
), s. 40-41
artykuł:
Kielbasa pradziada z domowej skarbnicy
(
Skarzynska B.
), s. 42
artykuł:
Sport uczy pokory. Rozmowa z Wojciechem Szymanskim, wlascicielem Zakladu Przetworstwa Miesnego LUKULLUS w Leoncinie
(
Soltysiak W.
), s. 44-45
artykuł:
II Festiwal Sztuki Kulinarnej Warszawa 2006. Poszukiwacze dobrego smaku
(
Skarzynska B.
), s. 46
artykuł:
Tego turnieju nie nalezy sie bac. Rozmowa z Grazyna Marciniak, wicedyrektor Zespolu Szkol Przemyslu Spozywczego przy ul.Warzywnej w Poznaniu
(
Skarzynska B.
), s. 48
artykuł:
Zaklad Przetworstwa Miesnego MALKO w Ksiazu Wielkopolskim. Ta firma to czastka nas...
(
Skarzynska B.
), s. 51
artykuł:
Jubileusz tego wymaga. Rozmowa z Aleksandrem Teclawem, starszym Wielkopolskiego Cechu Rzeznikow, Wedliniarzy i Kucharzy
(
Skarzynska B.
), s. 52
artykuł:
Eko - to wiecej niz tradycja
(
Skarzynska B.
), s. 53
artykuł:
Hydrokoloidy jako dodatki funkcjonalne w technologii przetwarzania miesa
(
Pyrcz J.
,
Kowalski R.
), s. 54-55
artykuł:
Mieso light w dobrej kuchni. Rozmowa z Marta Gessler, autorka ksiazek kulinarnych, wlascicielka restauracji Qchnia Artystyczna w Warszawie
(
Skarzynska B.
), s. 56
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.