Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2000
Tom
09/50
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Preferences and choice factors for fats among female students of some Polish universities
(
Babicz-Zielinska E.
,
Przyslawski J.
,
Wadolowska L.
,
Schlegel-Zawadzka M.
)
artykuł:
Comparative analysis of the intake of selected nutrients present in the daily food rations of the workers paid and unpaid by the government
(
Przyslawski J.
,
Gertig H.
,
Boleslawska I.
,
Duda G.
,
Maruszewska M.
,
Nowak J.
)
artykuł:
Comparison of rice and corn cooking characteristics before and after extrusion
(
Gonzales R. J.
,
Torres R. L.
,
Anon M. C.
)
artykuł:
Polyphenolic compounds of plums [Prunus domestica]
(
Los J.
,
Wilska-Jeszka J.
,
Pawlak M.
)
artykuł:
The effect of selected cryoprotectants on the properties of frozen pork
(
Krala L.
,
Dziomdziora M.
)
artykuł:
Changes in some physico-chemical properties of starch granules induced by heating and microwave radiation
(
Palasinski M.
,
Fortuna T.
,
Juszczak L.
,
Fornal J.
)
artykuł:
Immobilisation of the proteolytic enzyme system [chymotrypsin-exopeptidases] in high-molecular polysaccharides
(
Idziak J.
,
Moszczynski P.
)
artykuł:
Effect of diet with added pectin on rats given sodium nitrite
(
Wawrzyniak A.
)
artykuł:
An assessment of intake of nitrates and nitrites with daily food rations by selected rural inhabitants
(
Leszczynska T.
)
artykuł:
Effect of enzymatic hydrolysis on emulsifying and foaming properties of milk proteins - a review
(
Darewicz M.
,
Dziuba J.
,
Caessens P. W. J. R.
)
artykuł:
Possibility of control of the metabolism of propionic acid bacteria by different levels of nitrogen compounds
(
Kujawski M.
,
Sanko B.
,
Laniewska-Moroz L.
)
artykuł:
Effect of non-enzymatic glycation on biological properties of morphiceptin
(
Krawczuk S.
,
Kostyra E.
,
Kostyra H.
,
Fraczek J.
)
artykuł:
Relationships between calcium and lead on pomace dietary fibre
(
Borycka B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.