Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2004
Tom
08
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Zasada Pareto - tajemnica sukcesu piekarzy?
(
Czekaj K.
), s. 8-9
artykuł:
Bezrobocie raz jeszcze. Czy rzeczywiscie polowa polskich bezrobotnych nie nadaje sie do zadnej pracy?
(
Klimek J.
), s. 10-11
artykuł:
Na ratunek polskiemu piekarstwu
(
Stellmaszyk A.
), s. 20
artykuł:
Ogolnopolskie Porozumienie Piekarzy
, s. 22
artykuł:
Interpiek-Polgastro 2004
(
Baranowicz A.
), s. 30
artykuł:
Partnerstwo z jakoscia
, s. 33
artykuł:
Wodny roztwor dwutlenku chloru. Nowy, skuteczny straznik jakosci [trwalosci] produktow spozywczych
, s. 42-43
artykuł:
Cenny chlod
(
Makowska D.
), s. 46-47
artykuł:
Masa jajowa - czym jest naprawde?
(
Bielski W.
), s. 48-49
artykuł:
Desery lodowe
(
Baranowicz A.
), s. 50-51
artykuł:
Zboza i produkty zbozowe - cz.III. Wyroby makaronowe
(
Gawloska-Kamocka A.
), s. 52-53
artykuł:
Obnizona kalorycznosc
(
Pysz M.
), s. 54
artykuł:
Slodowy smak
(
Wichrowska M.
), s. 60-61
artykuł:
Niezle opakowane
(
Makowska U.
), s. 62-63
artykuł:
Zamieszanie wokol HACCP
(
Gniado M.
), s. 64
artykuł:
Rodzinny interes
(
Baranowicz A.
), s. 68
artykuł:
Rekojmia i gwarancja
(
Zawiszowski A.
), s. 72
artykuł:
Co powinien wiedziec absolwent?
(
Morkis G.
), s. 76
artykuł:
Obowiazki pracodawcy - cz.II
(
Bryla R.
), s. 80
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.