Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
1999
Tom
34
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Porownanie przydatnosci oleju rzepakowego i tluszczu utwardzonego do smazenia paczkow na podstawie zmian chemicznych zastosowanych frytur
(
Biller E.
,
Neryng A.
), s. 79-91
artykuł:
Porownanie zmian jakosci sensorycznej produktow przygotowywanych z udzialem tluszczu utwardzonego i oleju rzepakowego na przykladzie paczkow
(
Biller E.
,
Neryng A.
), s. 92-102
artykuł:
Zawartosc witamin A i E w wybranej margarynie fortyfikowanej
(
Aniola J.
,
Czarnocinska J.
), s. 103-108
artykuł:
Sprawdzanie bieglosci laboratorium w oznaczaniu skladu kwasowtluszczowych i izomerow trans metoda GLC w badaniach miedzylaboratoryjnych
(
Gwardiak H.
,
Walisiewicz-Niedbalska W.
,
Kosmacinska B.
), s. 109-117
artykuł:
Porownanie wlasciwosci przeciwutleniajacych preparatow dymu wedzarniczego
(
Borys A.
,
Platek T.
,
Wegrowski J.
), s. 118-127
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.