Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Branza na fali. Rozmowa z Wojciechem Rutkowskim, Prezesem Zarzadu Krajowej Izby Gospodarczej 'Przemysl Rolniczy'
, s. 6-7
artykuł:
Woda to marka. Rozmowa z Ryszardem Skwarczkiem, Prezesem 'Piwniczanki' Zakladu Butelkowania Naturalnej Wody Mineralnej Spoldzielni Pracy
, s. 8-9
artykuł:
Napoje z tradycja. Rozmowa z Tadeuszem Tomal, Prezesem Zarzadu firmy Taja
, s. 9-10
artykuł:
Prawdziwie mineralna woda. Rozmowa z Wojciechem Panfilem z firmy 'Mineral'
, s. 11-12
artykuł:
Woda z klasa. Rozmowa z Joanna Ulanowska-Tabala, Dyrektor Marketingu i Czlonkiem Zarzadu Nestle Waters Polska SA
, s. 12-13
artykuł:
Marka ma znaczenie. Rozmowa z Markiem Wojtyna, prezesem Zywiec Zdroj SA
, s. 14-15
artykuł:
Sztuka pakowania. Rozmowa ze Stanislawem Biernatem, Dyrektorem Naczelnym ALPLA Polska
, s. 15-16
artykuł:
Rekopol Organizacja Odzysku S.A. Wielkie ekologiczne swieto
, s. 17
artykuł:
Cisowianka to przede wszystkim dobra woda
, s. 18-19
artykuł:
Jak poznac dobry filtr. Charakterystyki techniczno-ekonomiczne filtrow i kryteria ich doboru do filtracji wody mineralnej
(
Pilacinski W.
), s. 19-21
artykuł:
Czyste jak lza. Rozmowa z Markiem Waczynskim z Pall Poland Sp. z o.o.
, s. 22-23
artykuł:
Ozon, czyli czysty zysk. Rozmowa z Robertem Muszanskim, wlascicielem firmy Wofil
, s. 24-25
artykuł:
Zywnosc regionalna i tradycyjna. Organizacja i lobbing
, s. 27
artykuł:
Sympozjum KUPS. 'Kondycja branzy sokowniczej w obliczu wyzwan najblizszych pieciu lat'
(
Wojciechowski T.
), s. 28
artykuł:
Zrodlo smakow. Rozmowa z Piotrem Milczarkiewiczem z firmy Wild
, s. 30
artykuł:
Zapewnienie bezpieczenstwa zywnosci w transporcie morskim. Morskim szlakiem
(
Kwiatkowska-Sienkiewicz K.
), s. 32-33
artykuł:
Zapewnienie bezpieczenstwa zywnosci w transporcie. Jakosc i bezpieczensywo. Cz. 1
(
Kryza K.
,
Szczepanik G.
,
Blaszkiewicz P.
), s. 35
artykuł:
Wodka ze zlotymi laurami. Rozmowa z Grzegorzem Chojnackim, prezesem zarzadu Nemiroff Polska
, s. 36-37
artykuł:
Zachowanie higieny w procesie magazynowania zywnosci.Dobry magazyn
(
Dzwolak W.
), s. 38
artykuł:
Logistyka towarow szybko rotujacych w branzy spozywczej. Chlodna biznesowa kalkulacja
(
Pala A.
,
Urbanowicz A.
), s. 40
artykuł:
Outsourcing sie oplaca. Wojciech Gruszka, Wiceprezes Zarzadu, Dolnoslaskie Centrum Logistyczne Sp. z o.o.
, s. 41
artykuł:
Funkcje magazynu i procesy magazynowe. Terminologia logistyczna
(
Wojciechowski A.
), s. 42-43
artykuł:
Koszty magazynowania. Pieniadze na magazynie
(
Kusz D.
), s. 44
artykuł:
Perfekcyjne ciecie. Rozmowa z Andrzejem Janowskim, Szefem Sprzedazy w Urschel Polska
, s. 45
artykuł:
Czystosc pary pod kontrola
, s. 46-47
artykuł:
Opakowania w transporcie zywnosci. Kontener informacji
(
Palasinski J.
), s. 48
artykuł:
W trosce o wrazliwych konsumentow
(
Wronecka A.
), s. 49
artykuł:
Przetworstwo rybne w Polsce. Ryba po polsku
(
Bykowski P. J.
), s. 50-51
artykuł:
Krol lososia
, s. 52
artykuł:
Opakowania do zywnosci ekologicznej. Czesc 2. Wymagania wobec producentow ekozywnosci
(
Ucherek M.
), s. 55
artykuł:
Promienna przyszlosc zywnosci. Czesc 2. Kontrolowane zastosowanie promieniowania jonizujacego w utrwalaniu zywnosci
(
Dzwolak W.
), s. 56-57
artykuł:
Ucza profesjonalizmu. Polska Federacja Pest Control
(
Czarski B.
), s. 58
artykuł:
Higiena zwierzat. Rozmowa z Wojciechem Brzozowskim, kierownikiem dzialu weterynarii w KRKA
, s. 59
artykuł:
Nowa grypa A[H1N1]. Rozkodowanie wirusa
(
Zielinski A.
), s. 60
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.