Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2010
Tom
17
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Biotechnologiczne metody produkcji witamin z wykorzystaniem mikroorganizmow
(
Dulinski R.
), s. 5-19
artykuł:
Wplyw procesu technologicznego na zawartosc kwasu foliowego w pieczywie
(
Biezanowska-Kopec R.
,
Liszka P.
,
Surma-Zadora M.
,
Pisulewski P. M.
), s. 20-29
artykuł:
Ocena jakosci preparatow otrzymanych z wysuszonych owocow papryki [Capsicum annuum L.]
(
Perucka I.
,
Materska M.
,
Jachacz L.
), s. 30-39
artykuł:
Ocena jakosci dzemow z dyni wzbogaconych pigwowcem, dereniem i truskawkami
(
Nawirska-Olszanska A.
,
Kucharska A. Z.
,
Sokol-Letowska A.
,
Biesiada A.
), s. 40-48
artykuł:
Poziom polichlorowanych bifenyli w grzybach jadalnych dostepnych na rynku Warmii i Mazur
(
Kotlarska M. M.
,
Pietrzak-Fiecko R.
,
Smoczynski S. S.
,
Borejszo Z.
), s. 49-57
artykuł:
Wplyw dodatku koncentratu partykulowanych bialek serwatkowych do mleka serowarskiego na jego wlasciwosci elektryczne
(
Szymanski E.
,
Szpendowski J.
,
Zywica R.
,
Banach J. K.
), s. 58-70
artykuł:
Zawartosc dlugolancuchowych polienowych kwasow tluszczowych n-3 w paluszkach rybnych
(
Bienkiewicz G.
,
Domiszewski Z.
,
Plust D.
,
Czerniejewska-Surma B.
), s. 71-79
artykuł:
Wplyw rasy i wieku swin na wlasciwosci modelowych farszow miesnych i kielbas
(
Palka K.
,
Migdal W.
,
Wojtysiak D.
,
Natonek-Wisniewska M.
,
Dudkiewicz A.
,
Muzyczka K.
,
Wantuch M.
,
Bauerek E.
), s. 80-92
artykuł:
Porownanie tekstury i struktury oraz podatnosci na proces masowania miesni danieli [Dama dama] w zaleznosci od plci i wieku
(
Wojcik K.
,
Sobczak M.
,
Zochowska-Kujawska J.
,
Zielinski K.
), s. 93-104
artykuł:
Wplyw kwasu winowego na paleczki Salmonella w podlozach mikrobiologicznych i w tuszkach indyczych
(
Mikolajczyk A.
), s. 105-113
artykuł:
Zachowania konsumentow na rynku miesa drobiowego
(
Nowak M.
,
Trziszka T.
), s. 114-122
artykuł:
Okreslenie determinant wplywajacych na percepcje ryzyka w zakresie bezpieczenstwa miesa i produktow miesnych
(
Jakubowska D.
,
Radzyminska M.
,
Smoczynski S. S.
), s. 123-129
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
), s. 130
artykuł:
Prof. dr hab. Wlodzimierz Bednarski doktorem honoris causa Uniwersytetu Przyrodniczego we Wroclawiu
(
Golachowski A.
), s. 137-139
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.