Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2007
Tom
42
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Obowiazki operatora urzadzen chlodniczych i klimatyzacyjnych zawierajacych czynniki chlodnicze z grupy gazow cieplarnianych
(
Dzierzanowski A.
), s. 4-6
artykuł:
Slaskie Centrum Szkolen i Certyfikacji - dzialalnosci w zakresie szkolen i certyfikacji w branzy chlodniczej, klimatyzacyjnej i pomp ciepla
, s. 8-9
artykuł:
Certyfikaty z Poznania
(
Biskup M.
), s. 10-12
artykuł:
Modelowanie numeryczne procesu zamrazania i rozmrazania testowych pakietow zelowych w izolacji warstwowej [model i jego rozwiazanie]
(
Grabowska B.
,
Kasperski J.
,
Krolicki Z.
), s. 14-19
artykuł:
Newel 2 nowoczesny system sterowania i monitorowania instalacji chlodniczych
(
Kijko M.
), s. 22-26
artykuł:
Nowe przemyslowe chlodnice powietrza CHS-LHS. Charakterystyka pracy chlodnic podczas tworzenia sie szronu
, s. 32-34
artykuł:
Wymienniki plytowe produkcji Kaori Heat Treatment Co. Ltd.
(
Nowacki B.
), s. 36-41
artykuł:
Walne zebranie czlonkow
(
Jedrzejewska J.
,
Wasowicz L.
), s. 42-45
artykuł:
Zastosowanie roznorodnych technologii do mrozenia wadliwego miesa wieprzowego. Cz 1. Wady miesa
(
Kondratowicz J.
,
Lanczkowska E.
), s. 46-49
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna pierogow z miesem i jej zmiany podczas chlodniczego przechowywania z zastosowaniem atmosfery modyfikowanej
(
Fik M.
,
Leszczynska-Fik A.
,
Dylag M.
), s. 50-54
artykuł:
Proba analizy zaleznosci wyroznikow jakosci selera naciowego [Apium graveolens L. var. dulce [Mill.] Pers.] i chrzanu pospolitego [Cochlearia armoracia L.] od zamrazania metoda odwroconej fluidyzacji oraz zamrazalniczego przechowywania
(
Goral D.
,
Stadnik L.
), s. 56-59
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.