Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2006
Tom
33
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Sposób żywienia a postawy wobec palenia tytoniu - badanie Pol-MONICA Bis
(
Sygnowska E.
,
Waskiewicz A.
), s. 3-17
artykuł:
Wskaźnik zdrowego żywienia HEI [Healthy Eating Index] u studentów SGGW w zależności od warunków socjalno-bytowych
(
Bujko J.
,
Nitka I.
,
Wunderlich S.
), s. 18-27
artykuł:
Jakościowa charakterystyka sposobu żywienia mężczyzn z NCHS z uwzględnieniem wieku i pory roku
(
Harton A.
,
Narojek L.
,
Solik-Tomassi A.
), s. 28-32
artykuł:
Zwyczajowa częstość spożycia wybranych grup produktów przez mężczyzn przed i po zdiagnozowaniu niedokrwiennej choroby serca
(
Harton A.
,
Narojek L.
,
Solik-Tomassi A.
), s. 33-40
artykuł:
Stopień nasilenia ekstrawersji u kobiet z nadwagą i otyłością a ich postawy względem żywienia
(
Jezewska-Zychowicz M.
,
Pilska M.
), s. 41-49
artykuł:
Ocena wartości odżywczej białka roślin uprawnych w aspekcie ich roli w diecie bezglutenowej
(
Klys W.
,
Kunachowicz H.
,
Wojtasik A.
,
Soroka D.
), s. 50-62
artykuł:
Czy margaryny są źródłem izomerów trans kwasów tłuszczowych w diecie Polaków?
(
Mojska H.
,
Balas J.
,
Gielecinska I.
,
Pawlicka M.
,
Swiderska K.
,
Szponar L.
), s. 63-72
artykuł:
Ocena wartości odżywczej jadłospisów diety wysokotłuszczowej 'optymalnej'
(
Winiarska-Mieczan A.
,
Pyzik D.
), s. 73-83
artykuł:
Zastosowanie procesu komunikowania interpersonalnego w poradnictwie dietetycznym
(
Jezewska-Zychowicz M.
), s. 84-90
artykuł:
Rola jonów cynku w funkcjonowaniu organizmu człowieka
(
Zyska A.
,
Slezak A.
), s. 91-99
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.