Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1997
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Konkurs wedlin - jesien 1996
(
Zawadzka K.
), s. 2
artykuł:
Normalizacja zywnosci
, s. 4
artykuł:
Foodtarg Jesien'96
, s. 6
artykuł:
Poleko'96
, s. 7
artykuł:
Produkcja i konsumpcja miesa w 1996 roku
(
Swietlik K.
), s. 8
artykuł:
Pakowanie w atmosferze gazow ochronnych - pewniejsza jakosc
, s. 12
artykuł:
Nowy sposob pakowania miesa swiezego bez uzycia prozni
, s. 17
artykuł:
Opakowania gleboko tloczone z folii spienionej
, s. 17
artykuł:
Tworzywo sztuczne idealnym materialem opakowaniowym
, s. 18-19
artykuł:
Opakowanie musi chronic przed wilgocia
, s. 20
artykuł:
Oslonki w przemysle miesnym
(
Domaszczynska R.
), s. 24-26
artykuł:
Kielbasy surowe. Wplyw surowca, receptury i przebiegu dojrzewania na stabilnosc przechowalnicza
, s. 28
artykuł:
Uzupelnienie witaminy E w zywieniu zwierzat
, s. 32
artykuł:
Stosowanie witaminy E w opasie bydla
, s. 33-34
artykuł:
Stosowanie witaminy E w tuczu trzody chlewnej
, s. 33
artykuł:
Wplyw skladu paszy na przydatnosc miesa wieprzowego do produkcji surowych przetworow miesnych
, s. 34
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.