Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2007
Tom
17
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Pakowanie jako metoda przedluzenia jakosci chleba
(
Ceglinska A.
,
Haber T.
,
Wichowska M.
), s. 12-14
artykuł:
Wplyw sposobu przygotowania surowca do procesu suszenia na zawartosc czerwonych barwnikow betalainowych w suszach z buraka czerwonego
(
Nowak D.
,
Syta M.
), s. 15-18
artykuł:
Wplyw parametrow suszenia pod obnizonym cisnieniem na szybkosc osiagania stanu rownowagi przez rehydratowany susz z korzenia pietruszki
(
Kaleta A.
,
Gornicki K.
,
Koscikiewicz A.
), s. 19-22
artykuł:
Oznaczanie zawartosci alfa-amylazy w ziarnie pszenicy zwyczajnej na podstawie liczby opadania
(
Rut J.
,
Szwedziak K.
,
Kuczek B.
,
Piotrowska L.
), s. 23-25
artykuł:
Pomiar intensywnosci swiatla wstecznie rozproszonego nowa metoda badania stabilnosci ukladow dyspersyjnych w zywnosci
(
Piotrowska A.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 26-29
artykuł:
Zastosowanie komputerowej analizy obrazu do oceny skutecznosci homogenizacji smietanek UHT
(
Kowalik K.
,
Olszewski K.
,
Sykut B.
), s. 30-32
artykuł:
Mikrokapsulacja aromatu rozmarynowego podczas suszenia rozpylowego
(
Janiszewska E.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 33-36
artykuł:
Stabilnosc kwasu L-askorbinowego w naturalnych i wzbogacanych jogurtach
(
Borek-Wojciechowska R.
), s. 37-39
artykuł:
Zawartosc zwiazkow przeciwutleniajacych w przecierach jablkowych
(
Hallmann E.
,
Rembialkowska E.
), s. 40-43
artykuł:
Lipidy w produktach piekarskich
(
Korzeniowska-Ginter R.
,
Topolewska J.
), s. 44-46
artykuł:
Operacja oddzielania wody z rozdrobnionego miesa ryb w procesie produkcji farszow plukanych
(
Czerwinski M.
), s. 47-49
artykuł:
Wyznaczanie funkcji opisujacej przebieg procesu mieszania niejednorodnych materialow sypkich w mieszalniku bebnowym
(
Kolasa-Wiecek A.
), s. 50-52
artykuł:
Efektywnosc zuzycia energii w zakladach piekarskich
(
Wojdalski J.
,
Drozdz B.
,
Brzezinski H.
), s. 53-57
artykuł:
Porownanie zuzycia energii, zawartosci witaminy C oraz barwy kostki ziemniaczanej podczas blanszowania wodnego i mikrofalowego
(
Janus P.
,
Radziejewska-Kubzdela E.
), s. 58-61
artykuł:
Pestki owocow jako cenny surowiec wtorny przemyslu spozywczego
(
Kowalczyk R.
,
Piwnicki L.
), s. 62-66
artykuł:
Nowoczesne metody otrzymywania ekstraktow drozdzowych jako naturalnych skladnikow spozywczych
(
Podpora B.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 67-71
artykuł:
Przeglad praktyk i systemow zarzadzania bezpieczenstwem zdrowotnym zywnosci
(
Janus A.
,
Kijowski J.
), s. 72-76
artykuł:
Rozwoj przetworni przydomowych w Polsce
(
Bogucki J.
), s. 77-80
artykuł:
Perspektywy rozwoju sektora rolno-zywnosciowego w nowych panstwach unijnych w swietle problematyki miedzynarodowej konferencji [Warszawa 19-20 luty 2007 rok]
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 81-85
artykuł:
Ksztalcenie umiejetnosci cad-cam-cnc w Wielkiej Brytanii na przykladzie narzedzi firmy Denford
(
Wituszynski K. P.
,
Zalewski A.
), s. 86-89
artykuł:
Minilaboratoria cad, cam, cnc dydaktyczna szansa uczelni technicznych
(
Wituszynski K. P.
,
Zalewski A.
), s. 90-92
artykuł:
Wiedzochlonnosc procesow innowacyjnych
(
Bialon L.
,
Janczewska D.
), s. 93-96
artykuł:
Informatyzacja zarzadzania logistycznego
(
Piatkowski Z.
,
Zebrowski W.
), s. 97-102
artykuł:
Modelowanie procesu produkcyjnego w przedsiebiorstwie
(
Mazur K. P.
), s. 103-106
artykuł:
Skutecznosc polityki srodziemnomorskiej Unii Europejskiej na przykladzie osiagniec transformacji Maroka, Algierii i Tunezji. Implikacje dla Polski. Czesc I. Lata 1969-2005
(
Kolodziej J.
), s. 107-111
artykuł:
Logika poszerzen integracji europejskiej. Rozdzial IV. Nowe sasiedztwo na wschodzie poszerzonej Unii Europejskiej
(
Kolodziej T.
), s. 112-118
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.