Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
Rocznik
1998
Tom
---
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Geny oddzialujace na jakosc tuszy i miesa swin
(
Kuryl J.
), s. 9-17
artykuł:
Mozliwosci poprawy jakosci miesa swin hodowlanych w Polsce na drodze selekcji
(
Rozycki M.
), s. 19-25
artykuł:
Aktualne problemy produkcji miesa wieprzowego w Republice Czeskiej
(
Pour M.
), s. 27-31
artykuł:
Wspolczesna problematyka jakosci miesa swin
(
Brandt H.
), s. 33-38
artykuł:
Charakterystyka miesa PSE i RSE swin obciazonych genem HAL n
(
Kocwin-Podsiadla M.
,
Przybylski W.
,
Tarczynska B.
), s. 39-44
artykuł:
Wartosc rzezna i jakosc miesa tucznikow heterozygotycznych HALN HALn linii pbz-23 i mieszancow F1 [pbz-23 x pietrain]
(
Krzecio E.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Przybylski W.
,
Kuryl J.
), s. 45-50
artykuł:
Miesnosc tusz i wady PSE i DFD miesa tucznikow poglowia masowego ubijanych w dwoch zakladach miesnych srodkowo-wschodniej Polski
(
Kaczorek S.
,
Przybylski W.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Tarczynska B.
), s. 51-56
artykuł:
Zaleznosc miedzy pH45 i zawartoscia tluszczu srodmiesniowego w miesniu najdluzszym grzbietu swin a wynikami oceny jakosci sensorycznej
(
Tereszkiewicz K.
,
Ruda M.
,
Pokrywka K.
), s. 57-62
artykuł:
Uzytkowosc rzezna i obciazenie wadami PSE i DFD miesa tucznikow mieszancow od loch wbp po knurach pbz, knurach F1 [linia 990 x pietrain]
(
Eckert R.
,
Zak G.
), s. 63-71
artykuł:
Miesnosc tuszy oraz jakosc i mikrostruktura miesa tucznikow pietrain o genotypie HALn HALn lub HALN HALn
(
Blicharski T.
,
Ostrowski A.
), s. 73-80
artykuł:
Uzytkowosc tuczna i rzezna tucznikow mieszancowych uzyskanych z udzialem ras wbp, pbz i pietrain
(
Gajewczyk P.
,
Rzasa A.
,
Krzykawski P.
), s. 81-89
artykuł:
Ocena jakosci miesa tucznikow z udzialem rasy pietrain
(
Kapelanski W.
,
Bocian M.
,
Kapelanska J.
,
Hammermeister A.
,
Grajewska S.
), s. 91-97
artykuł:
Wyniki krzyzowania loch mieszancowych zlb x wbp z knurami pietrain, pietrain x pbz i pietrain x zlp
(
Buczynski J. T.
,
Szulc K.
,
Fajfer E.
,
Panek A.
), s. 99-104
artykuł:
Odziedziczalnosc oraz korelacje fenotypowe i genetyczne wybranych cech tucznych i rzeznych swin wbp i pbz
(
Buczynski J. T.
,
Fajfer E.
,
Szulc K.
), s. 105-112
artykuł:
Wplyw wzbogacenia diety smalcem paszowym na umiesnienie tuszy i poziom skladnikow lipidowych w miesie tucznikow wybranych genotypow
(
Lenartowicz P.
,
Kulisiewicz J.
), s. 113-120
artykuł:
Zaleznosc miedzy masa a wartoscia tuszy oraz jakoscia miesa tucznikow i macior
(
Wajda S.
,
Daszkiewicz T.
), s. 121-129
artykuł:
Wartosc dietetyczna tluszczu swiniodzikow zaleznie od anatomicznych miejsc odlozenia
(
Wielbo E.
,
Walkiewicz A.
,
Matyka S.
), s. 131-136
artykuł:
Jakosc miesa tucznikow oszalamianych pradem elektrycznym o roznym czasie aplikacji
(
Kaczorek S.
), s. 137-143
artykuł:
Wartosc rzezna i jakosc miesa swin wybranych grup genetycznych
(
Grzeskowiak E.
,
Pospiech E.
,
Borzuta K.
,
Strzelecki J.
), s. 145-146
artykuł:
Proba oceny frekwencji genu HAL n w krajowym poglowiu swin pietrain
(
Mucha A.
,
Blicharski T.
,
Eckert R.
), s. 147-148
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.