Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2007
Tom
55
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Znakowanie srodkow spozywczych
(
Gasparska R.
), s. 4
artykuł:
Zanieczyszczenia zywnosci w swietle nowych przepisow unijnych
(
Janik M.
,
Staszewska E.
), s. 8
artykuł:
Wlasciwosci wypiekowe maki zytniej i ich ocena na podstawie badania krzywych pecznienia
(
Slowik E.
,
Mielcarz M.
), s. 14
artykuł:
Jakosc maki z perspektywy piekarza
(
Wlodarczyk M.
), s. 18
artykuł:
Nowoczesna promocja pieczywa przez akcentowanie walorow zywieniowych
(
Piesiewicz H.
), s. 22
artykuł:
Smak - najwazniejszy. Ocena jakosci pieczywa metoda 'za smak'
(
Slowik E.
,
Mart M.
,
Piesiewicz H.
), s. 26-27
artykuł:
Unia chce walczyc z otyloscia... a polski rzad te walke popiera
(
Stus M.
), s. 34-35
artykuł:
Jubileusz Tadeusza Kalasy
(
B.M.
), s. 36
artykuł:
W trosce o dobre wypieki
(
Kania-Lentes P.
), s. 38-39
artykuł:
Informatyczny system zarzadzania wspiera procesy produkcyjne i logistyczne. Zintegrowane zarzadzanie lancuchem logistycznym [cz.II]
(
Stec A.
), s. 40-41
artykuł:
Wloska tradycja w cukiernictwie najwyzszej jakosci. Master Martini-Unigra' - producent dobrego smaku
, s. 42-43
artykuł:
V Warszawskie Swieto Chleba
(
Leszczynska J.
), s. 48-49
artykuł:
Swieto Chleba w Jaroslawiu
(
Machaj U.
), s. 50
artykuł:
Jubileusz firmy PTYS
(
Galistl M.
), s. 54-55
artykuł:
Spotkanie branzowe w firmie Hert
, s. 56
artykuł:
Jesienny Polpiek w Pyskowicach
(
L.K.
), s. 58-59
artykuł:
Holenderska specjalnosc: poffertjes
(
Wytrykus A.
), s. 62-63
artykuł:
Wplyw konszowania na jakosc mas czkoladowych
(
Nowak P.
), s. 68
artykuł:
Najwazniejsza jest tradycja
(
Paprocki J.
), s. 74-76
artykuł:
Swiateczne przyprawy
(
Kania-Lentes P.
), s. 78-79
artykuł:
Rzemioslo czeka na mlodych dzialaczy
(
A.L.
), s. 80
artykuł:
Przepisy podatkowe sa z gumy [do zucia]
(
Gasparska R.
), s. 82
artykuł:
Niezwykle kawy z Polwyspu Indyjskiego
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 96-97
artykuł:
Herbaciany pyl
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 98-99
artykuł:
Trudni klienci. Dbajmy o zadowolenie klientow - dziekujmy im za to, ze sa z nami...
, s. 100-101
artykuł:
Seminarium lodowe
(
Polak E.
), s. 104-105
artykuł:
Lody rzemieslnicze. Lekcja 12. Z czego skladaja sie lody [c.d.]
, s. 106
artykuł:
Limity na rok 2008
(
Paprocki J.
), s. 108-109
artykuł:
Nowa organizacja w branzy spozywczej
, s. 109
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.