Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
XXIX Dni Przemyslu Miesnego
(
Szymanski P.
), s. 4
artykuł:
XXIX KONKURS 'Produkty najwyzszej jakosci w przemysle miesnym' WIOSNA 2008
(
Szymanski P.
), s. 8
artykuł:
Profesor Wincenty Pezacki
(
Dolata W.
), s. 12-13
artykuł:
Odpowiedzialnosc w biznesie na przykladzie ZM Gzella
(
B.W.
), s. 16
artykuł:
TOP 100 firm miesnych w Polsce
, s. 21-23
artykuł:
'Wolf - po prostu dobre wedliny'. Uznany na rynku producent markowych wedlin kontroluje wszystkie procesy
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 24-25
artykuł:
Kamis - inspirujacy partner w biznesie. Rozmowa z Grzegorzem Krolem, menedzerem ds. wdrozen B2B w firmie Kamis-Przyprawy S.A.
(
Slowinski M.
), s. 26-27
artykuł:
Optymalizacja produkcji dan gotowych. Wyposazenie kuchni przemyslowej
, s. 28
artykuł:
Wygodna przekaska miesna. Gleboko mrozona przekaska do podgrzania w tosterze
, s. 32-33
artykuł:
Poprawa jakosci restrukturyzowanych produktow miesnych. Wplyw substancji dodatkowych na jakosc produktu
, s. 34-35
artykuł:
Opakowania trafiaja na kompost. Pakowanie miesa w atmosferze zmodyfikowanej na tackach z bioplastiku PLA
, s. 38
artykuł:
Wykrywanie fosforanow dodanych do kielbas parzonych. Wykorzystanie chromatografii jonowej w analityce
, s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.