Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Szanse i zagrozenia dla rozwoju sektora zbozowego i rzepakowego w Polsce
(
Jurga R.
), s. 2-6
artykuł:
Problemy surowcowe branz zbozowo-mlynarskiej oraz piekarskiej i cukierniczej w Polsce
(
Jankiewicz M.
), s. 7-8
artykuł:
Miedzynarodowe targi maszyn dla przemyslu zbozowo-mlynarskiego i paszowego VICTAM 2007
(
Moscicki L.
), s. 9-10
artykuł:
Perspektywy wykorzystania maczki z prosa
, s. 10
artykuł:
Nowoczesny przerob owsa i wykorzystanie produktow owsianych
, s. 11-12
artykuł:
Znane rozwiazanie w nowym wydaniu. Zmniejszenie energochlonnosci suszenia kukurydzy dzieki wykorzystaniu procesu 'pocenia sie' ziarna
, s. 13-14
artykuł:
Profesor Stanislaw Tyszkiewicz - Honorowy Przewodniczacy SITSpoz.
, s. 16
artykuł:
Wyniki kontroli Inspekcji Handlowej AR-S w zakresie jakosci makaronu
(
Jurga R.
), s. 17-18
artykuł:
10-lecie dzialalnosci Polskiej Izby Makaronu
(
Jurga R.
), s. 23-25
artykuł:
Wspolczesne kryteria klasyfikacji makaronow azjatyckich typu noodles
, s. 26-27
artykuł:
Produkcja pasz przemyslowych w UE i Polsce
(
Jurga R.
), s. 28-31
artykuł:
Mozliwosci stabilizowania Wspolnotowego rynku zboz dzialaniami interwencyjnymi w biezacym i nadchodzacym roku gospodarczym
(
Borek M.
), s. 31-32
artykuł:
Zbiory i ceny zboz oraz ceny przetworow zbozowych w Rosji w sezonie 2006 roku
, s. 33-34
artykuł:
Trzy kata po rozszerzeniu UE - ocena sytuacji ekonomicznej i rolniczej
(
Zawadzki K.
), s. 35-36
artykuł:
Przemysl mlynarski Unii Europejskiej w trakcie konsolidacji
(
Zawadzki K.
), s. 36-37
artykuł:
Czystosc i porzadek w obiektach zbozowo-mlynarskich podstawa ochrony przed szkodnikami
(
Zawadzki K.
), s. 38-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.