Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2008
Tom
36
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Dwanascie procent
(
Szudyga K.
), s. 10-15
artykuł:
Niektore skutki intensyfikacji produkcji pieczarek na podlozu fazy III
(
Sakson N.
), s. 16
artykuł:
Ewaporacja, czyli odparowanie
(
Grzeszek M.
), s. 22-27
artykuł:
Dobry klimat dla pieczarek!?
(
Michalkiewicz M.
), s. 28-31
artykuł:
Przygotowanie podloza [cz. II]. Mikrobiologiczne aspekty pierwszego etapu fermentacji [kompostowania] podloza
(
Ulinski Z.
), s. 32-35
artykuł:
System POS i ergonomia pracy
(
Myszkowiec B.
), s. 36-39
artykuł:
Roztocze wystepujace w pieczarkarniach
(
Lewandowski M.
,
Szafranek P.
), s. 40-44
artykuł:
Z sucha zgnilizna przez historie
(
Maszkiewicz J.
), s. 45-48
artykuł:
Ceny pieczarek
(
Stepka G.
), s. 49-54
artykuł:
Eksport swiezych pieczarek: tendencje rynkowe
(
Smolenski T.
), s. 55-61
artykuł:
Boczniaki mniej znane. Boczniak Rozowy [Pleurotus djamor]
(
Ziombra M.
,
Czerwinska-Nowak A.
), s. 62-64
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.