Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2005
Tom
59
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Polska Platforma Technologiczna Zywnosci
(
Babuchowski A.
), s. 2
artykuł:
Napoje spirytusowe
(
Kolanowski W.
), s. 6
artykuł:
Poglady konsumentow Unii Europejskiej na jakosc miesa cielecego i uwarunkowania jego produkcji
(
Tyszkiewicz S.
), s. 12-15
artykuł:
Technologia czyszczenia strumieniem czastek suchego lodu
(
Witkowski A.
), s. 16-17
artykuł:
Woda - nosnik Campylobacter i przyczyna kampylobakterioz
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 20-22
artykuł:
Automatyczna informacja o stanach dyspozycyjnych w systemie CSB
(
Szablewski J.
,
Schalk H.
), s. 24
artykuł:
Bakterie mlekowe w produkcji zywnosci
(
AG
), s. 25
artykuł:
Urzadzenia i maszyny dla przetworstwa spozywczego na targach Polagra-Food
(
Gorecka A.
), s. 26-29
artykuł:
Wiecej inwestycji, stabilniejszy rynek. Mleko-Expo 2005
(
AL
), s. 30-31
artykuł:
Cala prawda o rynku tradycyjnym
, s. 32-33
artykuł:
Wplyw reklamy na zakupy zywnosci
(
Gutkowska K.
,
Ozimek I.
), s. 34-35
artykuł:
Znaczenie informacji w zarzadzaniu mala i srednia firma
(
Klosiewicz-Gorecka U.
), s. 36-40
artykuł:
Zaostrza sie konkurencja na rynku musztardy, ketchupu i sosow
(
AL
), s. 40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.