Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1994
Tom
48
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Polagra'94
, s. 1
artykuł:
Zywienie zbiorowe w Polsce - niedostatek i potrzeby
(
Szponar L.
,
Turlejska H.
), s. 3-4
artykuł:
Ksztaltowanie jakosci potraw z warzyw
(
Zalewski S.
), s. 5-7
artykuł:
Kontrola zywnosci w Polsce
(
Berdowski J. B.
), s. 8-9
artykuł:
Mozliwosci wzbogacania potraw surowcami wysokoblonnikowymi
(
Gorecka D.
,
Flaczyk E.
), s. 10-11
artykuł:
Dzialalnoscrestauracji w warunkach gospodarki rynkowej
(
Jablonska A.
,
Szczesna T.
), s. 12-13
artykuł:
I Krajowy Kongres Zywnosc, Zywienie a Zdrowie
(
Kierebinski C.
), s. 18-19
artykuł:
Bezpieczenstwo i higiena pracy przy obsludze urzadzen elektrycznych
(
Rumianek H.
), s. 21-22
artykuł:
Naturalne srodki slodzace i ich wykorzystanie w produktach spozywczych
(
Pordab Z.
), s. 23-24
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.