Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1998
Tom
50
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Oskary polskiego biznesu
(
Lekawski K.
,
Witek M.
), s. 18-19
artykuł:
Zywiec nie tylko z piwa, ale i z wedlin slynie
(
Lekawski K.
), s. 20-22
artykuł:
Wizja przemyslu miesnego w poczatku XXI wieku
(
Tyszkiewicz I.
), s. 24-25
artykuł:
Zasady i warunki produkcji oraz nadzoru sanitarno-weterynaryjnego w zakladach miesnych. Czesc III
(
Michalski M.
,
Okienczyc W.
), s. 28-30
artykuł:
Zasady uwiarygodniania wynikow w analityce fizykochemicznej i ocen sensorycznych
(
Klossowska B.
), s. 32
artykuł:
Zastosowanie skrobi w przetworstwie miesnym
(
Tederko A.
), s. 42-43
artykuł:
Ocena wartosci rzeznej buhajow ras miesnych metoda polowa na podstawie potomstwa
(
Wajda S.
,
Draus S.
,
Miazgowicz M.
), s. 44-49
artykuł:
Konkurencyjnosc jakosciowa w swietle certyfikacji i standaryzacji polskiej zywnosci
(
Berdowski J. B.
,
Slowinska E.
), s. 50-53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.