Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4[A]
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4[A]
artykuł:
Level of selected lipid fractions in egg yolk of hens fed with fodders supplemented with amaranth seeds
(
Bartkowiak A.
,
Skiba T.
,
Kroliczewska B.
), s. 3-6
artykuł:
Investigation of the applicability of SPME-GC-MS technique and principal component analysis in the evaluation of a volatile fraction of blue-veined cheeses
(
Berezinska A.
,
Bzducha A.
,
Obiedzinski M. W.
), s. 7-11
artykuł:
Application of modified atmosphere packaging to extend shelf-life of minimally processed spinach
(
Bieganska-Marecik R.
,
Radziejewska-Kubzdela E.
,
Czapski J.
), s. 13-17
artykuł:
Effect of dietary probiotic containing Lactobacillus bacteria, yeast and yucca extract on the performance and faecal microflora of broiler chickens
(
Biernasiak J.
,
Slizewska Z.
,
Libudzisz Z.
,
Smulikowska S.
), s. 19-25
artykuł:
Conditions of acrylamide synthesis in food and its effects on live ogranisms
(
Biernat J.
,
Wyka J.
,
Figurska-Ciura D.
), s. 27-30
artykuł:
Effect of bull feeding intensity in the finishing period on slaughter traits and lipid compositions of meat
(
Bilik K.
,
Choroszy Z.
,
Lopuszanska-Rusek M.
), s. 31-35
artykuł:
Usability of Bishop formula in evaluation of malting quality of barley grain
(
Blazewicz J.
,
Liszewski M.
,
Zembold-Gula A.
), s. 37-40
artykuł:
Milled corn products in worts production
(
Blazewicz J.
,
Zembold-Gula A.
), s. 41-44
artykuł:
Application of polymer membrane to recover cysteine proteinase inhibitor from chicken egg white solution
(
Bobak L.
,
Kopec W.
,
Trziszka T.
), s. 45-47
artykuł:
Incidence of histopathological changes in longissimus lumborum muscle of wild boar-domestic pig hybrids
(
Bogucka J.
,
Elminowska-Wenda G.
,
Walasik K.
,
Kapelanski W.
), s. 49-52
artykuł:
Risk management on the farm and in the abattoir
(
Bolton D. J.
), s. 53-57
artykuł:
Selected physicochemical properties of fatty acid esters with mono- and disaccharides
(
Boruczkowska H.
,
Boruczkowski T.
,
Leszczynski W.
,
Tomaszewska-Ciosk E.
,
Slusarczyk M.
), s. 59-63
artykuł:
Influence of two probiotic Lactobacillus strains on CLA content in model ripening cheeses
(
Bzducha A.
,
Obiedzinski M. W.
), s. 65-69
artykuł:
Application of sensory evaluation of food to quality control in the Spanish food industry
(
Carbonell-Barrachina A. A.
), s. 71-76
artykuł:
Egg quality in multi-deck cage technology system
(
Chmelnicna L.
,
Solcianska L.
), s. 77-79
artykuł:
Relationship between cage area and yield of the main elements of chicken carcasses
(
Chmelnicna L.
,
Solcianska L.
), s. 81-83
artykuł:
Ethanol fermentation of maize mashes
(
Chmielewska J.
,
Kawa-Rygielska J.
,
Zieba T.
), s. 85-89
artykuł:
Evaluation of beer aging using an electronic nose
(
Chmielewski J.
,
Sikorska E.
,
Gorecki T.
,
Khmelinskii I.
,
Sikorski M.
), s. 91-93
artykuł:
Examination of hygiene knowledge of personnel employed in hotel catering establishments
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Skwierczynski S.
), s. 95-99
artykuł:
Microbiological quality of poultry dishes prepared in cook-chill technology
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Grzesinska W.
,
Wachowicz I.
,
Rosiak E.
), s. 101-105
artykuł:
Effect of calcium peroxide on the performance, egg quality as well as calcium and phosphorus concentrations in the blood serum of laying hens
(
Dobrzanski Z.
,
Opalinski S.
,
Korczynski M.
,
Walawska B.
,
Trziszka T.
,
Trafankowska M.
), s. 107-111
artykuł:
Rheological properties of potato starch pastes with the addition of kaolin
(
Drozdz W.
,
Tomaszewska-Ciosk E.
), s. 113-117
artykuł:
Concentration of lead and cadmium in selected vegetables grown in the region of Warmia and Mazury
(
Dymkowska-Malesa M.
,
Radzyminska M.
,
Smoczynski S. S.
), s. 119-121
artykuł:
Effect of mycotoxins DAS, ZEA and OTA on the growth of brewing yeast
(
Dziuba E.
,
Foszczynska B.
,
Stempniewicz R.
), s. 123-129
artykuł:
Dehydration of apples by a combination of convective and vacuum-microwave drying
(
Figiel A.
), s. 131-135
artykuł:
Cadmium, lead, zinc and copper contents in selected vegetables and fruit from garden allotments of the south-western Poland
(
Figurska-Ciura D.
,
Lozna K.
,
Styczynska M.
), s. 137-143
artykuł:
Antioxidative effect of plant extracts and flavones on liposome and erythrocyte membranes
(
Gabrielska J.
,
Korzeniowska M.
,
Wojdylo A.
), s. 145-150
artykuł:
Validation of rapid method for simultaneous determination of vitamins A and E in milk using HPLC
(
Gasior R.
,
Pieszka M.
), s. 151-155
artykuł:
Tocopherol content in edible plant oils
(
Gliszczynska-Swiglo A.
,
Sikorska E.
,
Khmelinskii I.
,
Sikorski M.
), s. 157-161
artykuł:
Vitamin B6 and its metabolite reveal radical scavenging activity at basic pH
(
Gliszczynska-Swiglo A.
,
Szymusiak H.
), s. 163-167
artykuł:
Microbiological risk assessment in the food chain based on the example of meat products - pilot research
(
Godlewska K.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 169-173
artykuł:
Effects of air temperature in the final growing period and of bird strain on carcass and meat quality in broiler chickens
(
Gornowicz E.
,
Lewko L.
,
Gornowicz J.
), s. 175-179
artykuł:
Effect of light programme and bird strain upon carcase and meat quality in broiler chickens
(
Garnowicz E.
,
Lewko L.
), s. 181-186
artykuł:
Is the convenience food a source of cholesterol?
(
Grajeta H.
,
Drzewicka M.
,
Biernat J.
,
Salejda A.
), s. 187-189
artykuł:
Integrated assessment of quality of chicken organic eggs by measurement of dark luminescence
(
Grashorn M. A.
,
Egerer U.
), s. 191-194
artykuł:
Antioxidative capacity of hydrolysates of hen egg proteins
(
Graszkiewicz A.
,
Zelazko M.
,
Trziszka T.
,
Polanowski A.
), s. 195-199
artykuł:
Comparison of polymorphic myosin forms with selected meat quality attributes of bulls of various breeds and age
(
Grzes B.
,
Pospiech E.
,
Rosochacki S.
,
Lyczynski A.
,
Mikolajczak B.
,
Iwanska E.
), s. 201-205
artykuł:
Effect of selected pigs genotypes on the texture of meat products
(
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
,
Strzelecki J.
,
Lisiak D.
), s. 207-212
artykuł:
Investigations of factors influencing the level of subcutaneous and intramuscular fat in swine carcasses
(
Grzeskowiak E.
,
Lisiak D.
,
Borys A.
,
Borzuta K.
,
Janiszewski P.
,
Strzelecki J.
), s. 213-218
artykuł:
Effect of plant extracts addition on phenolic compounds activity and intestinal microflora increase in the gastrointestinal tract model
(
Gumienna M.
,
Lasik M.
,
Czarnecki Z.
), s. 219-223
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.