Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2000
Tom
44
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Rozwoj piekarstwa polskiego w czterdziestopiecioleciu na tle minionej epoki
(
Gasiorowski H.
), s. 2-5
artykuł:
Charakterystyka krajowych zakladow mlynarskich
(
Kiryluk J.
), s. 6-9
artykuł:
Kontrola koncowych produktow przemialu przed ekspedycja
(
Eberle S.
), s. 10-11
artykuł:
Uszkodzenie skrobi i jego wplyw na wartosc wypiekowa maki
(
Jurga R.
), s. 12-13
artykuł:
Stosowanie dodatkow do maki w USA
, s. 14-15
artykuł:
Charakterystyka cech technologicznych ziarna pszenicy w okresie dojrzewania i zbioru
(
Geodecki M.
,
Mis A.
,
Grundas S.
), s. 21-22
artykuł:
Zmiany w ilosci i jakosci glutenu mokrego w okresie dojrzewania i zbioru pszenicy
(
Mis A.
,
Geodecki M.
,
Grundas S.
), s. 23-25
artykuł:
Wplyw nawilzania ziarna pszenicy na prace wlasciwa podczas odksztalcania statycznego
(
Wozniak W.
,
Grundas S.
), s. 26-28
artykuł:
MMW - panstwa partner w mlynarstwie
, s. 29
artykuł:
Suszenie makaronu w wysokich temperaturach
(
Obuchowski W.
), s. 31-32
artykuł:
Ostatnie nowosci w technologii zywnosci - oferta firmy FEN
, s. 33
artykuł:
Zakaz stosowania antybakteryjnych stymulatorow wzrostu w Europie
, s. 34
artykuł:
Francuscy producenci pasz musza sprostac wiekszym wymaganiom i konkurencji
, s. 35
artykuł:
Przemysl paszowy w Niemczech
, s. 36
artykuł:
Jak konserwowac i przechowywac ziarno zboz?
(
Ryniecki A.
), s. 37-39
artykuł:
Czynniki wplywajace na napor materialu w silosie
(
Kusinska E.
), s. 40-41
artykuł:
Slowniczek wybranych terminow zbozowo-mlynarskich [cz.7.] Terminologia ogolna
(
Jurga R.
), s. 43-44
artykuł:
Rynek rzepaku - stan i perspektywy
, s. 44-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.