Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Sprostac oczekiwaniom
(
cab
), s. 13-14
artykuł:
Nie tylko kielbaski
(
Goclowska M.
), s. 15-16
artykuł:
Jak wybrac wlasciwego operatora
(
rr
), s. 18-19
artykuł:
Higiena w automacie
(
Diehneven J.
), s. 20
artykuł:
Opakowanie warunkiem powodzenia
(
cab
,
awit
), s. 28-29
artykuł:
Eu'Vend - wszystko dla vendingu
(
Witak A.
), s. 30-31
artykuł:
Rozwoj w toku
(
wit
), s. 32-34
artykuł:
Doswiadczenie 25 imprez
(
Witak A.
), s. 35
artykuł:
Gastronomia hotelowa [I]
(
Sala J.
), s. 36-37
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.