Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2000
Tom
54
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Rola wzbogaconej zywnosci w racjonalnym zywieniu
(
Nadolna I.
), s. 4-6
artykuł:
Nietolerancja substancji dodatkowych do zywnosci - aspekty pediatryczne
(
Zagorecka E.
,
Piotrowicz J.
,
Kaczmarski M.
,
Piotrowska-Jastrzebska J.
), s. 8-10
artykuł:
Protokol bezpieczenstwa biologicznego - Biosafety Protocol
(
Warkoczewska M.
,
Twardowski T.
), s. 11-14
artykuł:
Konsument produktow mrozonych
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 15-16
artykuł:
Globalizacja dzialalnosci gospodarczej
(
Chechelski P.
), s. 17-18
artykuł:
Rynek i przetworstwo ziemniakow
(
Szczepaniak I.
), s. 19-22
artykuł:
Det Norske Veritas prezentuje: HACCP. Cz.II. Codex Alimentarius i jego wytyczne dotyczace higieny produktow spozywczych
(
Kroll J.
), s. 23
artykuł:
Isomalt - unikalny substytut cukru
, s. 24-25
artykuł:
Kolejne seminarium
, s. 26
artykuł:
Stan i perspektywy przetworstwa drobiu w Polsce
(
Kobuszynska M.
), s. 27-29
artykuł:
Uslugi gastronomiczne w Polsce w latach 90.
(
Kowrygo B.
), s. 30
artykuł:
Procesy membranowe w produkcji hydrolizatow skrobiowych
(
Slominska L.
), s. 31-33
artykuł:
Kongres 2000 - postulaty nauki i przemyslu
, s. 33
artykuł:
Lipoliza w procesie produkcji masla
(
Staniewski B.
), s. 34-36
artykuł:
Krajalnice do szybkiego i dokladnego krojenia i rozdrabniania
, s. 37
artykuł:
W jaki sposob analiza tekstury poprawia jakosc
(
Smewing J.
), s. 38-39
artykuł:
Certyfikat dla swiezej zywnosci w sklepach HIT-u
, s. 40
artykuł:
Eckes zainteresowany polskim rynkiem alkoholowym
, s. 41
artykuł:
Transakcje zabezpieczajace ryzyko kursu walutowego
(
Zborowski M.
), s. 42-44
artykuł:
Kontrola jakosci miodu
(
Markowska A.
,
Blonska A.
,
Furmanek W.
), s. 48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.