Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1996
Tom
05
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Stan ustawodawstwa o jakosci zdrowotnej zywnosci i zywienia w Polsce na tle regulacji Unii Europejskiej w tym zakresie
(
Rucinska E.
,
Szponar L.
), s. 5-26
artykuł:
Sprawozdanie z XX Sesji Komitetu ds.Zywienia i Zywnosci Specjalnego Dietetycznego Przeznaczenia Kodeksu Zywnosciowego FAO-WHO Bonn-Bad Godesberg, 7-11 pazdziernika 1995 r.
(
Mojska H.
,
Szponar L.
), s. 27-38
artykuł:
Wybrane aspekty udzialu czynnika tytoniowego w etiopatogenezie chorob - na tle wadliwego zywienia
(
Matyska E.
), s. 39-49
artykuł:
Zagadnienie fluorkowania soli stolowej na tle pismiennictwa
(
Paczkowska M.
,
Rutkowska U.
), s. 51-56
artykuł:
Fermentowana zywnosc pochodzenia roslinnego
(
Kundzicz M.
), s. 57-60
artykuł:
Sprawozdanie za Szkoly Letniej WHO w dziedzinie zywienia i aktywnosci fizycznej [ Summer School for Nutrition and Physical Activity ] - Rynia 15-27.09.1996 r.
(
Malachowska A.
,
Ciok J.
), s. 61-68
artykuł:
Szybki system powiadamiania o produktach niebezpiecznych dla konsumenta RAPEX [ RAPid EXchange of information system ]
(
Klys W.
,
Mojska H.
), s. 69-71
artykuł:
Prof.dr hab.dr h.c. Jan Hasik - lekarz, gastroenterolog, dietetyk, balneolog, nauczyciel akademicki i popularyzator nauki
, s. 73-75
artykuł:
Charakterystyka zmian w spozyciu tluszczow w Polsce
(
Narojek L.
), s. 77-82
artykuł:
Dodatki do zywnosci - co nalezy wiedziec
(
Okolska G.
,
Wierzejska R.
), s. 83-85
artykuł:
Systemy zapewniania jakosci w przemysle i przetworstwie spozywczym
(
Turlejska H.
), s. 87-91
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.