Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Wlasciwosci fizyczne surowcow i miedzybranzowy transfer techniki w rozwoju automatyzacji przetworstwa rybnego
(
Dutkiewicz D.
), s. 4-7
artykuł:
Fleisch Mannschaft: nowy gracz na rynku dodatkow funkcjonalnych dla przetworstwa rybnego
(
teka
), s. 10-11
artykuł:
Oczyszczanie sciekow w przetworstwie rybnym - dlaczego warto oczyszczac scieki
(
Gudelis-Matys K.
), s. 12-13
artykuł:
Starfrost - rozwoj i osiagniecia
, s. 14-15
artykuł:
Handel karpiem, czyli - sprzedac mozna tylko to, co ludzie chca kupic
(
Lirski A.
), s. 21-23
artykuł:
Tendencje w handlu artykulami rybnymi w Polsce, wg danych zaprezentowanych na targach Polagra
, s. 24
artykuł:
Rynek rybny w swietle najnowszych danych AC Nielsen
, s. 25-26
artykuł:
Handel zagraniczny rybami i produktami rybnymi w I polroczu 2003 roku
(
Hryszko K.
), s. 27-30
artykuł:
Popyt na produkty rybne w swietle najnowszych badan ankietowych
(
teka
), s. 35
artykuł:
Owoce morza - czesc II: skorupiaki i glowonogi
(
Kolanowski W.
), s. 37-40
artykuł:
Kawior w handlu i spozyciu swiatowym. Czesc II - wartosc odzywcza. Kawior czarny
(
Vacha F.
,
Guziur J.
,
Novik I.
), s. 41-44
artykuł:
Specjaly z czterech stron swiata
, s. 46-47
artykuł:
Pigmentacja ryb lososiowatych
(
Horlyck V.
), s. 51-52
artykuł:
Swinoujscie - miejscowosc miedzy ladem a morzem
(
Bartoszewicz L.
), s. 53-57
artykuł:
Pasze interwencyjne dla ryb - przyszlosc w intensywnej hodowli
(
Baranowski P.
,
Siwicki K.
), s. 59-61
artykuł:
Norwegia: szybka walka z choroba ISA
, s. 61
artykuł:
Ryby srebrzykowate [Argentinidae] polnocnego Atlantyku
(
Czerniawski R.
,
Czerniejewski P.
), s. 62-64
artykuł:
Lokalne Centra Pierwszej Sprzedazy Ryb w Polsce
, s. 64
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.