Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Plant Protection Research
Rocznik
2001
Tom
41
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Evaluation of iodosulfuron and amidosulfuron mixture to control broad-leaved weeds in winter and spring cereals
(
Adamczewski K.
,
Miklaszewska K.
)
artykuł:
Communities of fungi and bacteria in the rhizosphere of potato and their effect on phytopathogens
(
Pieta D.
,
Patkowska E.
,
Pastucha A.
)
artykuł:
Ultrastructural changes in leaf cells infected with Arabis mosaic nepovirus. I. In bean plants [Phaseolus vulgaris L.]
(
Zielinska L.
,
Pospieszny H.
)
artykuł:
The forecasting possibilities of the appearance of the pest creating gradiations on the example of beet leaf bug [Piesma quadratum Fieb. Heteroptera: Piesmatidae]
(
Korcz A.
)
artykuł:
Identification of Barley stripe mosaic virus in Poland
(
Jezewska M.
)
artykuł:
Shoot blight of Vinca minor L. caused by Phoma exigua Desm. var. inoxydabilis Boerema et Vegh var. Nov.
(
Orlikowski L. B.
)
artykuł:
The occurrence of Fusarium spp. on panicles of oat [Avena sativa L.]
(
Mielniczuk E.
)
artykuł:
Partial characterization of Sunn-hemp mosaic tobamovirus [SHMV] isolated from bean plants [Phaseolus vulgaris L.]
(
Pospieszny H.
,
Palczewska M.
,
Borodynko N.
)
artykuł:
The influence of rape glucosinolates on the growth of two pathogenic fungi species: Fusarium roseum and Rhizoctonia solani
(
Waligora D.
,
Korbas M.
,
Remlein-Starosta D.
)
artykuł:
Formation of bacterial and fungal communities in the rhizosphere of soybean [Glycine max. [L.] Merrill] and their antagonism towards phytopathogens
(
Patkowska E.
)
artykuł:
Effectiveness of seed dressing with Gaucho 350 FS in protection of spring barley against pests in piedmont conditions
(
Lisowicz F.
,
Kaniuczak Z.
,
Kolb M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.