Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2014
Tom
64
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Antioxidant vitamins as oxidative stress markers in rat plasma after physical exercise - a short report
(
Wawrzyniak A.
,
Hamulka J.
,
Drywien M.
,
Gornicka M.
,
Pierzynowska J.
,
Wojtas M.
,
Gajewska M.
,
Frackiewicz J.
,
Gronowska-Senger A.
)
artykuł:
Use of coffee silverskin and stevia to improve the formulation of biscuits
(
Garcia-Serna E.
,
Martinez-Saez N.
,
Mesias M.
,
Morales F. J.
,
del Castillo M. D.
)
artykuł:
Fermentation of plant material - effect on sugar content and stability of bioactive compounds
(
dos Reis B. A.
,
Kosinska-Cagnazzo A.
,
Schmitt R.
,
Andlauer W.
)
artykuł:
Production of low calorie bakery product with pleasant flavour, antioxidant and antimicrobial activities
(
Hussein A. M. S.
,
Shaheen M. S.
,
Abdel-Kalek H. H.
,
Abo El-Nor S. A. H.
)
artykuł:
Chemical composition of date-pits and its potential for developing value-added product - a review
(
Hossain M. Z.
,
Waly M. I.
,
Singh V.
,
Sequeira V.
,
Rahman M. S.
)
artykuł:
Total antioxidant capacity and its dietary sources and seasonal variability in diets of women with different physical activity levels
(
Czlapka-Matyasik M.
,
Ast K.
)
artykuł:
Antioxidant activity of hydrolysates prepared from flaxseed cake proteins using pancreatin
(
Karamac M.
,
Kulczyk A.
,
Sulewska K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.