PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 02 | 4 |

Tytuł artykułu

Wybrane aspekty ekonomiczne, organizacyjne i technologiczne ograniczające konkurencyjność polskiej wieprzowiny na rynku UE

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Selected economics, organisation and technological aspects limiting competitiveness of Polish pork in EU

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

02

Numer

4

Opis fizyczny

s.271-275,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ff4726cf-22d9-4cfc-bca7-d70ec8a7707a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.