Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2017
|
05
|
Tytuł artykułu
Wieprzowina PQS
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Polska
produkty krajowe
produkcja miesa
zywienie czlowieka
zywnosc
jakosc zywnosci
mieso
wieprzowina
systemy jakosci
jakosc miesa
jakosc zywieniowa
jakosc konsumpcyjna
jakosc technologiczna
system PQS
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2017
Numer
05
Opis fizyczny
s.20-21,rys.,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ff3ba82f-9596-4fdb-a88d-e432afebcbba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.