Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2019
Tom
73
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Malarska opowieść o polskim chlebie
artykuł:
Z żałobnej karty
artykuł:
Dobór optymalnego opakowania do żywności. Projekt HumidWRAP
(
Kaczmarczyk M.
,
Kaszuba A.
,
Frydrych J.
)
artykuł:
Aspekty prawne żywności z Cannabis sativa ze szczególnym uwzględnieniem stosowania CBD w suplementach diety
(
Lanoch M.
)
artykuł:
Polska żywność trafi do Azji? Firmy szukają nowych kierunków eksportu
artykuł:
Dyskusja o przyszłości branży mięsnej na COP24 w Katowicach
(
Guentzel E.
,
MM
)
artykuł:
Możliwości zastosowaia HPP do przedłużania terminu przydatności do spożycia twarogów
(
Wachowska M.
,
Jankowska A.
,
Puchta M.
)
artykuł:
Brexit a handel rolno-spożywczy Polski z Wielką Brytanią
(
Ambroziak L.
)
artykuł:
Formation and elimination of foam in the technological process of potato starch production
(
Tomtas P.
,
Olejnik T. P.
)
artykuł:
Produkty mleczne jako zywność funkcjonalna
(
MM
)
artykuł:
Konferencja "Bezpieczeństwo i jakość żywności"
(
Komar A.
)
artykuł:
Wpływ dodatku młodego jęczmienia na jakość bezglutenowych muffinów biszkoptowo-tłuszczowych
(
Zbikowska A.
,
Osytek A.
,
Szymanska A.
)
artykuł:
Promieniowanie mikrofalowe i podczerwone w badaniach zawartości wody w wybranych produktach spożywczych
(
Kowalska M.
,
Janas S.
)
artykuł:
Prognozy gospodarcze na 2019 rok wg FPP i CALPE. Stabilny wzrost gospodarczy wspierany przez popyt wewnętrzny
(
MM
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.