Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2018
|
32
|
3
|
Tytuł artykułu
Effect of self-heating on the processing quality of rapeseed
Autorzy
Gawrysiak-Witulska M.
,
Siger A.
,
Rudzinska M.
,
Stuper-Szablewska K.
,
Rusinek R.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2018
Tom
32
Numer
3
Opis fizyczny
p.313-323,fig.,ref.
Twórcy
autor
Gawrysiak-Witulska M.
Institute of Food Technology, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
autor
Siger A.
Department of Biochemistry and Food Analysis, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
autor
Rudzinska M.
Institute of Food Technology, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
autor
Stuper-Szablewska K.
Department of Chemistry, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 75, 60-625 Poznan, Poland
autor
Rusinek R.
Department of Chemistry, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 75, 60-625 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1515/intag-2017-0021
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ff075c7b-a746-4cbd-97d3-0d60d53f74e8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.